Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό», λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, σχολίασε η Λίτσα Πατέρα.

 

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ANT1 ότι η Δούκισσα Νομικού δεν θα βρίσκεται πια στην ομάδα του «Πρωινού», η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την αποχώρηση της παρουσιάστριας.

 

«Είναι αστρολογικό θέμα. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος γίνονται παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το λέω σε Ταύρους, λιοντάρια, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, ότι έχουν διλήμματα. Δεν ήξερα τίποτα συγκεκριμένο», είπε η Λίτσα Πατέρα.

 

«Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να δουλεύει σε ένα περιβάλλον που του πάει και του αρέσει. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Αν δεν της άρεσε, τι να κάνουμε τώρα; Ήταν πολύ συγκινημένη, είναι καλό κορίτσι κι όλα θα πάνε μια χαρά», πρόσθεσε.

 

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την ανακοίνωση του ANT1, ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε την Δούκισσα Νομικού στον «αέρα» της εκπομπής, αφιερώνοντας της 35’’.

 

«Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ό,τι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά», είχε πει ο παρουσιαστής.