KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

«Η ενέργεια που χρειάζομαστε για το 2026» - Ο viral χορός της μητέρας της Τζένιφερ Λόπεζ στο Λας Βέγκας

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ GUADELUPE LOPEZ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ Facebook Twitter
Η Guadelupe Lopez χορεύει στο Λας Βέγκας στη συναυλία της κόρης της / Instagram / People
0

Στο πρωτοχρονιάτικο σόου της Τζένιφερ Λόπεζ στο Λας Βέγκας βρέθηκε η 80χρονη μητέρα της, Guadelupe Lopez, η οποία αποθεώθηκε στα social media όταν άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του «Get Right».

Αρκετοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν το πάθος με το οποίο χόρευε αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Τώρα καταλαβαίνω από πού πήρε η Τζένιφερ, εντυπωσιακό το να είσαι 80 ετών και να χορεύεις έτσι».

Η Guadelupe Lopez έκλεισε πρόσφατα τα 80 της χρόνια, στις 12 Δεκεμβρίου 1945 πιο συγκεκριμένα, και απέδειξε πως το πάθος και η αγάπη, τόσο για την κόρη της όσο και για τη μουσική καθ' αυτή, ξεπερνάει κάθε ηλικία.

It's Viral
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.