Μια 26χρονη γυμνάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα τις οποίες τράβηξε με διαφορά δευτερολέπτων. Σκοπός της ήταν να αναδείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι οι οποίοι συγκρίνουν τον εαυτό τους με τα σώματα που βλέπουν στα social media και τα περιοδικά

 

Ο λόγος για την Αντζούλι Μακ η οποία μοιράστηκε τις φωτογραφίες αυτές με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθούς της. Στη λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά πως «αυτό δεν είναι το πριν και το μετά».

 

«Δεν θα με εξέπληττε αν τυχαίες εταιρείες συμπληρωμάτων χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα. Αυτό συμβαίνει συνέχεια. Οι εταιρείες εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους που ψάχνουν απεγνωσμένα για μια γρήγορη λύση, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι απλώς ξεφούσκωμα και μετά ρούφηγμα», γράφει μεταξύ άλλων. 

 

Εξήγησε ότι συχνά δέχεται μηνύματα που τη ρωτούν για γρήγορες λύσεις αδυνατίσματος και πώς να σταματήσουν να έχουν δίπλες στην κοιλιά όταν σκύβουν, πράγμα το οποίο είναι, όπως λέει, φυσιολογικό.

 

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα περιοδικά δεν είναι η πραγματική ζωή [...] Ποτέ δεν θα δείτε το 100% της ζωής κάποιου στο διαδίκτυο. Επικεντρωθείτε σε  εσάς. Μην προσπαθείτε να αντιγράψετε δίαιτες  ή να σπαταλήσετε χρήματα σε αποτοξίνωση με χυμούς. Απλά βάλτε ένα σχέδιο σε εφαρμογή και τηρήστε το. Εμπιστευτείτε τον προπονητή σας και τη διαδικασία [...] Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας!», γράφει η νεαρή, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.