Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε σε συνέντευξή της για την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε και πόσο την έχει πληγώσει.

 

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πρωινό του Open και μεταξύ άλλων είπε ότι όταν περνά δύσκολα απομονώνεται, κλείνεται.

 

«Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα, ότι θα ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την ατυχή εγκυμοσύνη, που είχε στο παρελθόν.

 

«Σκέφτηκα να υιοθετήσω αλλά με μια προσωπική ζωή, που κάνω, δεν είχα έναν μακροχρόνιο γάμο των 20 ετών, δεν ήξερα τι μου ξημερώνει. Το να αναλάβεις την ευθύνη ενός παιδιού μόνη σου, εμένα με φόβιζε. Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, γιατί ένα παιδί έχει ανάγκες. Αλλιώς να είναι δύο άνθρωποι», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

Εξήγησε ότι έχουμε μέσα στο λογισμικό του εγκεφάλου κάποιες πεποιθήσεις, που δεν μας αφήνουν να αποχωριστούμε πράγματα στη ζωή μας.

 

Πρόσθεσε ότι παρακολούθησε μαθήματα αυτοβελτίωσης επειδή έπεφτε συνέχεια στα ίδια λάθη και δεν της άρεσε αυτό.

 

Εξήγησε ότι «Το πρέπει σαν λέξη δεν υπάρχει. Για να πεις ότι αξίζεις πρέπει να το πιστέψεις».

 

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι κάποιος πρίγκιπας θα έλθει με ένα άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική. Και όταν είσαι τόσο ρομαντική, προσγειώνεσαι λίγο απότομα» .

 

Τόνισε ότι αν και είναι αποτυχία οι δύο γάμοι (που έχει κάνει) στην περίπτωσή της «το θεωρώ επιτυχία, γιατί ένας καλός ή κακός γάμος φαίνεται στο τέλος. Αν έχεις κρατήσει μία καλή σχέση με τον σύντροφό σου. Κρατάω εξαιρετική σχέση με τους πρώην μου» είπε.

 

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή είπε ότι η δουλειά της δεν θεωρεί ότι της έχει στερήσει κάτι γιατί της έχει δώσει πολύ χαρά.