Χρύσα Παπά: Σπαρταρούσα σαν ψάρι στην ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό- Με βοήθησε πάρα πολύ

Η Χρύσα Παπά χαμογελά Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Χρύσα Παπά περιέγραψε πόσο αγχωμένη ήταν όταν χρειάστηκε να κάνει ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό, στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά. 

«Ευτυχώς ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήμουν με τον Νίκο Γαλανό και με σεβάστηκε και με βοήθησε πάρα πολύ. Τώρα που είμαστε στη “Γη της Ελιάς”, μου είπε ότι σπαρταρούσα σαν το ψάρι», περιέγραψε η ηθοποιός μιλώντας στο Open, αναφερόμενη στη συμμετοχή της στη σειρά «Αν μ'αγαπάς». 

«Έπρεπε να τον φιλήσω, έπρεπε να κάνουμε το μετά την σεξουαλική επαφή», εξήγησε και συμπλήρωσε πως τότε ήταν 27-28 ετών, αλλά «δεν ήξερα τι σημαίνει κάμερα, τι σημαίνει ρακόρ, δεν είχα ιδέα από αυτά», δήλωσε και εξήγησε πως στα «Μυστικά της Εδέμ» είχε για πρώτη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση, καθώς μέχρι τότε είχε κάνει μόνο κάποια γκεστ.

Αν και έχει πάρει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, η Χρύσα Παπά δεν εργάστηκε ποτέ ως καθηγήτρια. Όμως, έκανε πολλές άλλες δουλειές- επειδή οι γονείς της διαφωνούσαν με την ενασχόλησή της με την υποκριτική- οι οποίες τη βοήθησαν πολύ, όπως δήλωσε. 

«Σε πολύ γνωστό κατάστημα καλλυντικών δούλεψα στην αποθήκη και τα ράφια. Ήμουν πλασιέ βιβλίων, χτυπούσα κουδούνια… τότε άνοιγαν οι άνθρωποι. Πουλούσα εγκυκλοπαίδειες, θεατρικά, επιστημονικά βιβλία», ανέφερε η ηθοποιός. 

 
It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ