Ιορδανίδης: Δεν είναι το πιο ευχάριστο οι ερωτικές σκηνές- Να είσαι στους βράχους, να τρίβεσαι, στο κρύο

Ο Τάσος Ιορδανίδης Facebook Twitter
0

Ο θεατής μπορεί να βλέπει το αποτέλεσμα, αλλά η διαδικασία των ερωτικών σκηνών δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα, δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αρχικά, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις ερωτικές σκηνές σε ό,τι αφορά την σύζυγο και συνάδελφό του, Θάλεια Ματίκα. 

«Εάν έκανα ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές της Θάλειας ενώ είμαι συνάδελφος, θα έπρεπε να έρθουν οι άνθρωποι με τα άσπρα, να με πάρουν να με πάνε μέσα να περάσω εκεί τις γιορτές μου», απάντησε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πρωίον σε είδον τη μεσημβρίαν», της ΕΡΤ. 

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες ερωτικές σκηνές, πάντως σε αυτές που έχω κάνει εγώ και στο παρελθόν είναι δύσκολες... η διαδικασία τους», σημείωσε. 

«Όσο καλά και να τα πηγαίνεις με τον συνάδελφο, το να κάνεις μία ερωτική σκηνή και να είσαι στους βράχους, να τρίβεσαι, να είσαι όλος γδαρμένος μέσα στο κρύο και να πρέπει να έχεις γδυθεί κιόλας για ένα αποτέλεσμα δύο λεπτών, για το οποίο έχεις πασχίσει μία ώρα… δεν το λες κι ό,τι πιο ευχάριστο», πρόσθεσε. 

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει ασχοληθεί με τη θεατρική παραγωγή, κάτι που- σημείωσε- «μπορεί να σε φέρει να χρωστάς εξαψήφια νούμερα πολλές φορές» αν δεν πας καλά. 


«Πανικοβλήθηκα, αλλά ο πανικός κρατάει για κάποια ώρα. Άρχισα να δουλεύω και σε άλλη δουλειά. Έχω μάθει μία δουλειά πάρα πολύ καλά, αυτή του μεσίτη», εξήγησε, σημειώνοντας πως η αδελφή του έχει μεσιτικό γραφείο και δούλεψε εκεί. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ