Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αλλά και το παλαιότερο «φαινόμενο» να παρουσιάζουν τον καιρό άτομα που δεν ήταν μετεωρολόγοι. 

«Η άβολη στιγμή μου ήταν όταν δεν κατάλαβα τι μου έλεγαν. Είχε τελειώσει ο χρόνος και δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την είπα λίγο σε κάποιον που δεν έπρεπε να την πω. Στη κυρία Εύα Αντωνοπούλου, αν και όταν μιλούσα και βέβαια ήξερα ότι ακουγόμουν στον αέρα. Για αυτό λέω ότι ήταν μια άβολη στιγμή γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και αυτό είναι το θέμα».

Ερωτηθείσα για μία τάση παλαιότερων ετών να παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων μοντέλα, σχολίασε: «Πώς θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Κοίτα, ευτυχώς αυτό τελείωσε. Και λέω ευτυχώς γιατί ο καιρός δεν είναι στολίδι για τον καθένα. Δεν μπορεί να παίζουμε με αυτό δηλαδή και να χαριεντιζόμαστε. Οπότε νομίζω ότι καλώς τελείωσε όλο αυτό το πανηγύρι».