Για τις αντιδράσεις στο φιλί του με τον Ορέστη Χαλκιά στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, μίλησε ο Γιώργος Μπένος.

 

Ανέφερε πως το περιβάλλον του εξέλαβε πολύ θετικά τη σκηνή που οι δύο χαρακτήρες ανταλλάσουν το φιλί, αλλά τα σχόλια που γράφτηκαν γενικότερα ήταν «λίγο ανησυχητικά».

 

«Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς αυτό. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα site που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω. Πολλά, πολλά. Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς, αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει...» είπε στην εκπομπή «Night Out» του Mega.

 

Με τη σειρά του, ο Ορέστης Χαλκιάς αναρωτήθηκε γιατί να αποτελεί, στην εποχή μας, θέμα αυτό το φιλί και τόνισε την ανάγκη να διδάσκεται η αγάπη στα παιδιά από μικρή ηλικία.

 

«Μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! ‘Για λίγο δεν το έκανα αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλη σκηνή’ μου έγραψε» είπε σε άλλο σημείο.

 

Ο Ορέστης Χαλκιάς αναφέρθηκε και στην είσοδο της δημοφιλούς σειράς στην πλατφόρμα του Netflix. «Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή».

 

«Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά» συμπλήρωσε με χαμόγελο.

 

Όσον αφορά στον δεύτερο κύκλο, αποκάλυψε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δώσει κάποιες πληροφορίες, αλλά δεν μπορεί να τις αποκαλύψει. «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».