Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: Σταμάτησα γιατί μου έφυγε η χαρά

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: Σταμάτησα γιατί μου έφυγε η χαρά Facebook Twitter
0

Την απόφασή του να σταματήσει τον σχολιασμό της Eurovision, κάτι που έκανε τα προηγούμενα χρόνια με την Μαρία Κοζάκου, εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο σχολιασμός της Eurovision 2023 γίνεται από την Μαρία Κοζάκου και την Τζένη Μελιτά, που αντικατέστησε τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σήμερα, πραγματοποιείται ο δεύτερος ημιτελικός του μουσικού διαγωνισμού, στον οποίο μετέχει ο Βίκτωρ Βερνίκος με το τραγούδι «What They Say». 

«Δεν ζήλεψα, χαίρομαι που έχει πάει η Τζένη (Μελιτά) εκεί, η χαρά της μου θύμισε τη χαρά που είχα εγώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», της ΕΡΤ. 

«Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά. Ειδικά πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο μπουθ, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν πολύ οδυνηρό, πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι πριν από τη Eurovision είχε πάθει κάταγμα στο χέρι και το πόδι, ενώ μετά τον μουσικό διαγωνισμό νοσηλεύτηκε, με υψηλό πυρετό. 

«Χαίρομαι γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν κι έβλεπα χαλαρά είτε στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Δεν το σκέφτομαι για του χρόνου», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. 

Γιώργος Καπουτζίδης για «Σέρρες»: Με τον Πάνο Νάτση δεν μοιάζει κανένας 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε ότι αυτή την περίοδο γράφει τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», στον οποίο θα υποδυθεί ένας νέος ηθοποιός τον ρόλο του «Οδυσσέα», μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα.  

«Θα είναι κάποιος άλλος ηθοποιός, δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο, δεν έχουμε αποφασίσει», δήλωσε ο σεναριογράφος. «Θέλω να είναι ένας άνθρωπος που θα παίξει σωστά τον ρόλο, με τον Πάνο δεν μοιάζει κανένας, είναι ένας και μοναδικός. Δεν ψάχνουμε κάποιον να μοιάζει τον Πάνο. Να είναι ένας καλός ηθοποιός, που θα παίξει σωστά τον ρόλο και θα αγαπάει τον ρόλο, αυτή να είναι η ομοιότητα με τον Πάνο», συμπλήρωσε. 

«Δεν χρειαζόταν να με υπερασπιστούν άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει αυτή τη λέξη» 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και σε μία φράση που είχε πει κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της περσινής Eurovision

«Ένας μού έγραψε ότι σχολιάζω σαν κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι. Αλλά όχι κακιά. Είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και πετυχημένη», είχε πει μεταξύ άλλων τότε. 

«Αυτό που είπα στη Eurovision είναι ένα φαινόμενο. Όταν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό σου για να σε βρίσει, είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Και για να το αντιμετωπίσουμε, πρέπει να το συζητήσουμε ουσιαστικά. Δεν υπάρχει σωστή ώρα, εκπομπή, ή μετάδοση. Είναι ένα πρόβλημα πολύ ουσιαστικό, δεν είναι προσωπικό», υπογράμμισε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

«Δεν χρειαζόταν να με υπερασπιστούν ή να μου εξηγήσουν άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει αυτή τη λέξη. Αν θέλουν να υπερασπιστούν κάποιον, να πάνε να υπερασπιστούν τα παιδιά που αυτή τη στιγμή είναι σε σχολείο και ακούνε αυτή τη λέξη από συμμαθητές τους», συμπλήρωσε. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM