Γιώργος Αυτιάς: «Να κάνετε εξετάσεις»- Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του

Γιώργος Αυτιάς: «Να κάνετε εξετάσεις»- Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex/ΣΚΑΪ
0

Στον αέρα του ΣΚΑΪ επέστρεψε ξανά από σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς, «ανοίγοντας» πρώτος την αυλαία της νέας σεζόν.

Ο Γιώργος Αυτιάς στη διάρκεια της εκπομπής του, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αφού τελείωσε η εκπομπή για καλοκαίρι και αποκάλυψε ότι αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. 

«Εγώ θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θωμά Αρβανιτάκη, έναν εξαιρετικό γιατρό. Την επομένη που κλείσαμε την εκπομπή, έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Τα καταφέραμε. Δύσκολο το καλοκαίρι, πάνω από όλα η υγεία, να ακούτε τον γιατρό και να κάνετε εξετάσεις» είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς. 

«Όλα θα πάνε καλά. Μπροστά στα προβλήματα της υγείας να χαμογελάτε, να κρατάτε την πίστη σας και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Όπως λέει η κ. Παγώνη, η τελευταία ελπίδα πριν τον Θεό είναι ο γιατρός. Και δημοσίως ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε ο Γιώργος Αυτιάς. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM