Γιατί τόσες πολλές TikTokers ανακατεύουν με μιξεράκι το μέικαπ με νερό;

Γιατί τόσες πολλές TikTokers ανακατεύουν με μιξεράκι το μέικαπ με νερό; Facebook Twitter
0

Το μιξεράκι χειρός, εκτός από τον πρωινό καφέ, μπορεί να χρησιμεύσει, όπως φαίνεται, και στο μακιγιάζ- ή τουλάχιστον αυτό διαδίδει το TikTok. 

Το TikTok έχει γεμίσει τελευταία με βίντεο όπου διάφορες TiktTokers αραιώνουν το μέικαπ τους με νερό και στη συνέχεια το «χτυπάνε» με την συσκευή που συνήθως προορίζεται για να φτιάχνουμε αφρόγαλα.

Το «makeup frothing», όπως ονομάζεται, υποτίθεται πως έχει ως αποτέλεσμα πιο ελαφριά υφή και δημιουργεί πιο δροσερή εμφάνιση στο δέρμα αντί για ματ, ενώ ορισμένες κοπέλες ισχυρίζονται επίσης ότι είναι λιγότερο πιθανό να λεκιάσει τα ρούχα και κάνει το foundation να διαρκεί περισσότερο.

@avonnasunshine CALL ME CRAZY but this is GENIUS @GLAMZILLA #makeuphack #frother #makeup #fyp ♬ original sound - Avonna Sunshine

Μια παρόμοια τεχνική περιλαμβάνει το να βάζουμε το foundation σε νερό πριν το εφαρμόσουμε με πινέλο στο πρόσωπο για εξίσου δροσερό αποτέλεσμα.

Τα περισσότερα βίντεο δεν διευκρινίζουν ωστόσο την αναλογία νερού προς foundation, αλλά αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα μοιάζει με «μους» όταν εφαρμόζεται.

@christineabrahamm Replying to @neo_zones FROTHING ALL MY MAKEUP WITH WATER? 💦 #makeupchallenge #makeup ♬ original sound - Christine Abraham

Οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι αν το συγκεκριμένο κόλπο αναβαθμίζει πραγματικά την εμφάνιση του μακιγιάζ ούτε αν είναι ιατρικά ορθό, καθώς, σε ορισμένες περιπτώσεις, η προσθήκη νερού μπορεί να διαταράξει την ισορροπία τυχόν ενεργών συστατικών στο προϊόν.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM