Γιάννης Αντετοκούνμπο για το αν παντρεύεται: «Ο Κώστας, παιδιά, ο Κώστας»

Γιάννης Αντετοκούνμπο για το αν παντρεύεται αυτός: «Ο Κώστας, παιδιά, ο Κώστας» Facebook Twitter
Γιάννης Αντετοκούνμπο / Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως παντρεύεται τον Αύγουστο στην Ελλάδα σε μία πολυτελή τελετή στην Πύλο, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας πάντα με χιούμορ, είπε σε δημοσιογράφους την Παρασκευή: «Ποιος παντρεύεται; Με κάλεσαν εμένα στον γάμο; Δεν ξέρω. Γιατί είναι είδηση ότι παντρεύομαι; Δεν μπορώ να το καταλάβω» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πως ο αδερφός του Κώστας, του οποίου ο γάμος προγραμματίζεται για το τέλος του Αυγούστου, έγινε πατέρας εδώ και δυο μήνες. Λίγο αργότερα, επανέλαβε μιλώντας στον Ant1 πως δεν είναι ο δικός του γάμος που θα γίνει τον Αύγουστο, αλλά του αδερφού του, λέγοντας: «Ο Κώστας, παιδιά, ο Κώστας»!

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM