Γιάννης Αϊβάζης: Πέρασα καρκίνο στα 6, μου έκαναν παρακεντήσεις και ούρλιαζα

Γιάννης Αϊβάζης: Πέρασα καρκίνο στα 6, μου έκαναν παρακεντήσεις και ούρλιαζα Facebook Twitter
0

Για την περιπέτεια που πέρασε σε ηλικία μόλις 6 ετών με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο» είπε στον Alpha και μοιράστηκε τις μνήμες του από εκείνη την περίοδο. 

«Θυμάμαι τις παρακεντήσεις, που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι».

Δήλωσε «τυχερός» που ξεπέρασε το σοβαρό του πρόβλημα. «Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα» δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη νύχτα πριν από το εξιτήριο. 

«Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό» είπε. 

«Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο, θυμάμαι πολύ έντονα, στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι όπως κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, "δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω"».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM