Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Πώς αντέδρασε όταν η κόρη της την ενημέρωσε πως θα γίνει ηθοποιός

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Πώς αντέδρασε όταν η κόρη της την ενημέρωσε πως θα γίνει ηθοποιός Facebook Twitter
0

Χειμαρρώδης η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός, την απώλεια του πατέρα της όταν ήταν 2,5 ετών αλλά και την απόφαση της κόρης της, Μαρίας Χάνου, να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Από νεαρή ηλικία ήταν αντιδραστική και η σχέση της με τη μητέρα της ήταν τεταμένη. «Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, δεν ήταν πολυκατοικία, πέρασα από μέσα και βγήκα από την εξώπορτα. Πήγα ραντεβού» σημείωσε, αναφερόμενη σε ένα χαρακτηριστικό γεγονός.

Μίλησε για την απώλεια του πατέρα της σε τροχαίο αλλά και τις επιπτώσεις που είχε αυτό στη μετέπειτα ζωή της και τις σχέσεις της. Όπως παραδέχθηκε, είχε μεγάλες σχέσεις αλλά πάντα γνώριζε πως θα έχουν τέλος.

Όσον αφορά στον πρώην σύζυγός της, Ταξιάρχη Χάνο, τον χαρακτήρισε «οικογένειά» της και σημείωσε πως η σημερινή του σχέση είναι άψογη. «Είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ, είναι η οικογένειά μου».

Ερωτώμενη για το γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική είπε: «Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση».

Αναφέρθηκε και στην αντίδρασή της όταν η κόρη της της ανακοίνωσε πως θα γίνει ηθοποιός. «Έγινε μεγάλη φασαρία. Αλλά τώρα, πόσο τη θαυμάζω. Όταν είπα στη μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μού έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν άντεχε άλλο από τις αναζητήσεις μου γιατί είχα αλλάξει πολλές εργασίες, πολλές».

Την εποχή του «Παρά 5» και της εξαιρετικής δημοφιλίας που απολάμβανε εκείνη την περίοδο επεσήμανε πως «γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπείας και βοήθησε πολύ».

«Και με ψυχοθεραπεία έχω "ξεφύγει", την εποχή του "Παρά 5" δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, όπου ήσουν ήταν σημείο αναφοράς. Αλλά, "φεύγει" το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, χωρίς να είναι η πρόθεσή σου, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους».

Τέλος, σχετικά με τη φετινή της συμμετοχή σε θεατρική παράσταση στο «Παλλάς» δίπλα στον Νίκο Μουτσινά και την Αθηνά Οικονομάκου είπε:  «Είναι η πρώτη μου φορά στο «Παλλάς», αργήσανε πιστεύω, αργήσανε λιγάκι. Όταν έπρεπε, όμως. (…) Είναι μεγάλη χαρά που παίζω με τον Νίκο Μουτσινά και την Αθηνά Οικονομάκου. Είναι μεγάλη συνάντηση».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM