Αυτός είναι ο μυστηριώδης κροίσος που έχει αναστατώσει το Λονδίνο με τα χρυσά υπερπολυτελή αυτοκίνητά του

Αυτός είναι ο μυστηριώδης κροίσος που έχει αναστατώσει το Λονδίνο με τα χρυσά υπερπολυτελή αυτοκίνητά του Facebook Twitter
1

Ο μυστηριώδης Σαουδάραβας που έχει αναστατώσει το Λονδίνο με τις χρυσές Bentley, Lamborghini και Rolls Royce και τα ζωντανά άγρια ζώα που έχει για συντροφιά πίσω από το τιμόνι, δεν είναι άλλος από τον δισεκατομμυριούχο Τurki Bin Abdullah, μέλος της βασιλικής οικογένειας των Σαούντ.

Ο λογαριασμός του στο instagram αποτυπώνει μόνο μία μικρή πτυχή της υπερπολυτελούς ζωής του. Φωτογραφίες και βίντεο δίπλα από τα χρυσά του αυτοκίνητα σε διάφορες γωνιές του Λονδίνου, όπως αυτό με την αξίας 450.000 ευρώ λιρών Lamborghini Aventador SV ή την άλλη που τον δείχνει να καταδιώκει μία καμήλα στην έρημο μέσα σε μία Mercedes G63 κόστους 470.000 χιλιάδων ευρώ.

Άλλη φωτογραφία δείχνει ένα άγριο τσιτάχ να κάθεται πάνω στο κάθισμα του οδηγού σε ένα από τα αυτοκίνητα του.

Η βρετανική «Sun» έγραψε εχθές πως ο μηχανοκίνητος στόλος του Turki Bin Abdullah που αξίζει περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια ευρώ έχει αναστατώσει περίοικους και περαστικούς στο Knightsbridge του δυτικού Λονδίνου.

اخوي الي من الإمارات #asateertent

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Turki Bin Abdullah (@turkiabdullah777) στις

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, το είπε: «Η χειραφέτηση μας κατέστρεψε. Ο άνδρας πρέπει να βάζει όρια»

It's Viral / Κι όμως, το είπε: «Η χειραφέτηση μάς κατέστρεψε. Ο άνδρας πρέπει να βάζει όρια»

Κανείς δεν κατάλαβε τι πυροδότησε τη σούπερ αμήχανη, έως ακατάλληλη, συζήτηση ανάμεσα στη Νανά Παλαιτσάκη και την Ελεονώρα Μελέτη, όμως αυτά ακούστηκαν την ώρα που γυναικοκτονίες, βιασμοί και παρενοχλήσεις βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη
THE LIFO TEAM