Το απειλητικό γράμμα ενός παιδιού στον Άγιο Βασίλη έγινε viral στο TikTok: «Τα μπισκότα σου θα είναι δηλητηριασμένα»

Ο Άγιος Βασίλης με ένα παιδί Facebook Twitter
Φωτ: May Gauthier on Unsplash
0

Τα μικρά παιδιά συνηθίζουν να στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη με μελιστάλακτα λόγια, γράφοντας του ότι ήταν καλά παιδιά και ζητώντας του το δώρο που επιθυμούν.

Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει για όλα τα παιδιά. 

Πριν μερικά Χριστούγεννα, ο μικρός Τζέρεμι απείλησε να «σκοτώσει» τον (ανύπαρκτο) Άγιο Βασίλη επειδή δεν του πήρε το ακριβό δώρο που ήθελε.

Το γράμμα, αν και προηγούμενων Χριστουγέννων, ήρθε στην «επιφάνεια» του TikTok μέσα από τον λογαριασμό του χρήστη Kodi Mink και έγινε viral. 

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη», ξεκινά ο Τζέρεμι, «Σου γράφω αυτό το γράμμα την επόμενη των Χριστουγέννων και είμαι πολύ στεναχωρημένος.

Παρέλαβα μόνο ένα από τα δύο δώρα που ζήτησα. Από τη στιγμή που έφαγες τα μπισκότα, θα υποθέσω ότι το λείπει το δώρο μου. Ήταν λάθος. Σου δίνω μία εβδομάδα να το επιδιορθώσεις».

Σύμφωνα με το κλιπ στο TikTok, ο «Άγιος Βασίλης» απάντησε στον Τζέρεμι. «Πρέπει να μάθεις να είσαι ευγνώμων γι’ αυτά που έχεις και όχι να στεναχωρημένος γι’ αυτά που δεν έχεις. Αν συνεχίσεις να παραπονιέσαι, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να σε βάλω στην λίστα με τους άτακτους τον επόμενο χρόνο», σημείωσε ο Άγιος Βασίλης.

Ο μικρός Τζέρεμι απάντησε στον Άγιο Βασίλη. «Δεν ξέρω γιατί ενδιαφέρεσαι που το δώρο είναι ακριβό, από τη στιγμή που έχεις ξωτικά ως σκλάβους για να φτιάχνουν πράγματα για σένα», του έγραψε.

Ο ενήλικος που ανέλαβε να απαντήσει, δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του μικρού, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ κακό αγόρι» που δεν είναι χαρούμενο με όσα έχει.

Μάλιστα, του έγραψε επικοινώνησε με τους γονείς του για να μην του δώσουν ούτε το άλλο δώρο.

Τα τελευταία λόγια του Άγιου Βασίλη δεν άρεσαν καθόλου στον Τζέρεμι. «Να φοβάσαι, φαίνεται ότι είσαι αργός και είναι εύκολο να σε σκοτώσουν. Απόλαυσε τα μπισκότα σου τον επόμενο χρόνο επειδή θα είναι δηλητηριασμένα», του έγραψε.

Το viral βίντεο στο TikTok

@koko_mink Jeremy was NOT playing about his Christmas!!! #greenscreen #christmas #santa ♬ original sound - Kodi Mink

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ