92.000.000$ από τα μουστάκια του Movember

92.000.000$ από τα μουστάκια του Movember Facebook Twitter
0

To Movember είναι ένα ετήσιο κίνημα που ξεκίνησε το 2004 για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για θέματα υγείας των ανδρών. Κάθε Νοέμβριο, άνδρες αλλά και μερικές γυναίκες (Mo Sistas) σε όλο τον κόσμο βάζουν τις ξυριστικές και κουρευτικές μηχανές στο συρτάρι και μεγαλώνουν παχιά, ευφάνταστα σε σχήμα και σχέδια, μουστάκια και γένια.

92.000.000$ από τα μουστάκια του Movember Facebook Twitter

Φέτος ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές. Η δημοτικότητα του Movember εκτινάχθηκε στα ύψη, οι συμμετοχές ήταν πολλές, τα μουστάκια προωθήθηκαν και έγιναν μόδα, λατρεύτηκαν και έβγαλαν χρήματα.

 

Στο Movember.com, οι συμμετέχοντες υπέγραψαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα Movember το οποίο υποστηρίζει προγράμματα  για τη πρόληψη και θεραπεία του προστάτη του καρκίνου των όρχεων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Καναδάς πέτυχε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό πετυχαίνοντας τζίρο 26 εκατομμύρια δολάρια. Η ομάδα Movember του Simon Geoghegan The Big Mo κατάφερε μόνη της να συγκεντρώσει πάνω από 224.000 δολάρια.

Την top πεντάδα συμπληρώνουν το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία και η Ιρλανδία ενώ το συνολικό ποσό για το ίδρυμα ανέρχεται παγκοσμίως στα 92 εκατομμύρια δολάρια. Τα ακριβή νούμερα θα υπολογιστούν αρχές Απριλίου μιας και παραδοσιακά μέχρι τότε συνεχίζουν οι δωρεές.

Αυτό ήταν το φετινό επίσημο μήνυμα του Movember.

Ραντεβού σε ένα χρόνο πάλι, αν και όπως λένε πολλά από τα φετινά μέλη, αρκετά μουστάκια θα παραμείνουν και θα μεγαλώνουν...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ