ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2020 | 20:21

μπλοκαρισμα

εσεις οταν σταματατε να μιλατε με καποιον στοι nstagram τον μπλοκαρετε?
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρησιμοποιώ το instagram, αλλά γενικά σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, όχι. Αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες, εκτός και αν ο άλλος/άλλη μου έχει κάνει κάτι κακό.
Ανάλογα ποιος είναι. Αν είναι πρώην θα μπλοκάρω από παντού για να μην πέσω στον πειρασμό να στείλω και γελοιοποιηθω. Τουλάχιστον έτσι έκανα παλαιότερα.
Χριστός Ανεστη! Αληθώς ο Κυριος! Δεν χρησιμοποιώ Instagram αλλα σε όλα τα, κοινωνικά δίκτυα ο καθένας και η καθεμία, συμπεριφέρεται όπως του η της αρέσει... Εξαρτάται.... Άλλοι ψάχνουν σεξ η σεξουαλική συζήτηση και εάν δεν δεχτείς μπορεί να διαγραφεις... Η εάν μια, συνομιλία, μέσω διαδικτύου δεν υπάρχει η σταματάει για διάφορους λογους μπορείς να, διαγραφεις Δεν εξηγεις καθαρά, τι ακριβώς συνέβει; μιλουσαμε γραπτώς; ποσο συχνά; η αραιά; Είχατε συναντηθεί; είχατε σχέση; Γνωριζοσασταν; Υπήρξε διαφωνία; Η ίδια θεωρώ την διαγραφή και το μπλοκάρισμα τόσο βλακώδες πραγμα, αλλά είναι καθαρά προσωπικη άποψη... Μην ασχολείσαι.... Κάνε ότι σε ευχαριστεί και μην σκας, για τέτοια πραγματα, όταν φέτος έφυγαν από την ζωή 139 άτομα μέχρι σήμερα και δεν άκουσα, από κανέναν δόξα τω θεω για ότι έχουμε... Άλλοι είναι στον δρόμο...Αλλοι έχασαν η φοβουνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους... Άλλοι δεν πηραν το επίδομα ανεργίας φέτος διότι τους απέκλεισαν λογω πολυετιας της ανεργίαςΤώρα ας, ρωτήσουμε καλυτερα τον Μπαμπινιωτη τι σημαίνει μακροχρόνια ανεργη ; Τι θα απογίνουν άνεργοι η άνεργες, 5 η 7 η 10 ετών; Αυτά να, βλέπεις και να, χαμογελάς, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΗ... ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ