Όλα τα πιάτα φτιάχνονται με πρώτης ποιότητας φρέσκα υλικά και πολύ μεράκι.
Όλα τα πιάτα φτιάχνονται με πρώτης ποιότητας φρέσκα υλικά και πολύ μεράκι.

 

Πριν από λίγους μήνες ο σεφ Πάρης Κολιάδης, με χρόνια εμπειρίας στα καλύτερα caterings της Αθήνας, και η σύζυγός του Λόρα Τομαρά δημιούργησαν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο όπου θα έβρισκε έκφραση η αγάπη του σεφ για τη δημιουργία γευστικών φαγητών που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Το μαγαζί, άνετο, ευρύχωρο, με μια όμορφη αυλή για το καλοκαίρι και εύκολο πάρκινγκ, είναι ιδανικό για παρέες και οικογένειες. Όλα τα πιάτα φτιάχνονται με πρώτης ποιότητας φρέσκα υλικά και πολύ μεράκι.

 

Extra Tip: Στο Αντάμα έχεις τη δυνατότητα, πέρα από τα πιάτα του καταλόγου, να ζητήσεις, κατόπιν συνεννόησης, να σου ετοιμάσουν ό,τι τραβάει η όρεξή σου.
Extra Tip: Στο Αντάμα έχεις τη δυνατότητα, πέρα από τα πιάτα του καταλόγου, να ζητήσεις, κατόπιν συνεννόησης, να σου ετοιμάσουν ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

 

Στις must try επιλογές του καταλόγου είναι το υπέροχο ριζότο με βασιλομανίταρα και λάδι τρούφας, το ψαρονέφρι με σπαγγέτι λαχανικών καθώς και τα απίθανα κεφτεδάκια με χειροποίητα chips από φρέσκια πατάτα.

 

Πέρα από το σταθερό μενού, στο Αντάμα θα βρεις και πεντανόστιμα πιάτα ημέρας που εναλλάσσονται καθημερινά.

 

Αντάμα, Μίνωος 16, Παλαιό Φάληρο, 210 9824441, facebook, www.pameantama.com