Τα κοκτέιλ ετοιμάζει πίσω από την μπάρα ο Κωνσταντίνος Μαρμαράς. Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO
Τα κοκτέιλ ετοιμάζει πίσω από την μπάρα ο Κωνσταντίνος Μαρμαράς. Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Φωτιά πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ανακοινώθηκε ότι από τις αρχές του Δεκέμβρη το αγαπημένο Rock 'n' Roll ανοίγει και πάλι τις πόρτες του εκεί όπου το ξέραμε.

 

«Εδώ ήταν το στέκι μου. Κάθε σαββατόβραδο αλλά και Κυριακή μεσημέρι αράζαμε στο μπαρ» λέει η φίλη μου Αγγελική, καθώς παίρνουμε θέση σε ένα από τα τέσσερα τραπέζια που καταλαμβάνουν τη γωνία του ισογείου απέναντι από την τεράστια μπάρα.

 

Αναμνήσεις, συγκίνηση, χαρά, αμηχανία, όλα τα συναισθήματα μπαίνουν στο σέικερ του Rock ‘n’ Roll και αισθάνεσαι ευτυχής που μπορείς και πάλι να απολαμβάνεις τα κοκτέιλ που ετοιμάζει με χάρη πίσω από την μπάρα ο Κωνσταντίνος Μαρμαράς.

 

Aπό τις αρχές του Δεκέμβρη το αγαπημένο Rock‘n’Roll άνοιξε και πάλι τις πόρτες του εκεί όπου το ξέραμε. Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO
Aπό τις αρχές του Δεκέμβρη το αγαπημένο Rock‘n’Roll άνοιξε και πάλι τις πόρτες του εκεί όπου το ξέραμε. Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Το μενού έχει επιμεληθεί ο Ηλίας Σκουλάς και ροκάρει νόστιμα με πιάτα κλασικά ελκυστικά αλλά και πιάτα με δόσεις εξωτισμού. Η σαλάτα «Ave Caesar» (€14) είναι χορταστική, ωραία αρτυμένη, με τραγανά φύλλα κινέζικου λάχανου, καραμελωμένα κομμάτια μπέικον και παλαιωμένη παρμεζάνα σε φλοίδες, πατώντας στην κλασική γραμμή – νόστιμη και απολαυστική.

 

Dirty πληθωρικές μπουκιές προσφέρει το πιάτο με τις τριπλοτηγανισμένες χρυσαφένιες πατάτες που καλύπτονται από chili con carne, λιωμένο τσένταρ και κρόκο αυγού (€12).

 

Παιχνίδι surf ‘n’ turf γίνεται με το κίτρινο κάρι, την κρέμα καρύδας και τα γιαπωνέζικα yakisoba noodles που μπλέκουν γευστικά με τις γαρίδες και τις μπουκιές κοτόπουλο, χαρίζοντας αυθεντική πικάντικη εξωτική γεύση (€17).

 

Το μενού έχει επιμεληθεί ο Ηλίας Σκουλάς.
Το μενού έχει επιμεληθεί ο Ηλίας Σκουλάς.

 

«Let’s rock your world» προτείνει ο κατάλογος στα κυρίως, με «δυνατό χαρτί» το επετειακό burger, φτιαγμένο με τρία είδη μοσχαρίσιου κιμά που κόβεται στην κουζίνα, ψημένο ιδανικά και ενισχυμένο με τσένταρ, μαρμελάδα μπέικον και gribiche sauce, μια εμπλουτισμένη μαγιονέζα (€16).

 

Κορυφαία νοστιμιά το Chicken Sawarma (€16), κοτόπουλο με κρούστα γιαουρτιού με μάραθο, κάρδαμο και κουρκουμά που ψήνεται στη σούβλα και σερβίρεται με πλιγούρι, σπόρους ροδιού και σάλτσα από ταχίνι. Αφεθείτε στην ευγένεια και στο κανάκεμα του προσωπικού, που θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα και χαλαρά.