Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Η easy ατμόσφαιρα ορίζει αυτό το στέκι του Παγκρατίου. Το μενού που επιμελείται ο Κώστας Νασιόπουλος και η ομάδα του, Γιώργος Ζαχείλας, Στράτος Βλασσόπουλος, Σπύρος Καπάτος και Μαρία Τσάκα, είναι εμπνευσμένο από διεθνείς επιρροές χωρίς κανέναν γαστρονομικό περιορισμό, πέραν της ποιότητας.


Η ταξινόμηση των πιάτων γίνεται σύμφωνα με την όρεξή σου, γι' αυτό θα βρεις πιάτα που θα απολαύσεις με το χέρι (κατηγορία with hands) με το πιρούνι (with fork) ή με μαχαιροπίρουνο (with fork and knife) και, φυσικά, μια σειρά από επιδόρπια που θα γευτείς με κουτάλι (with spoon).

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO


Στις «ιδιοτροπίες» τoυ Lost Athens είναι η λίστα με μπίρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες που φιγουράρουν στο ψυγείο για να σου θυμίσουν πως υπάρχει και αυτή η πλευρά της εγχώριας παραγωγής.


Επιλεγμένοι προσεκτικά, αυτοί οι ζύθοι θα συνοδεύσουν το γεύμα σου, αρκεί να εμπιστευτείς τις προτάσεις του Βασίλη Στεφανάκη που θα σε ξεναγήσει ευχαρίστως στις διαφορετικές συνταγές από τις μικροζυθοποιίες του τόπου.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO


Από τη μουσική μέχρι το design του χώρου που έχει επιμεληθεί το Circus Design Studio από τον Βόλο, το Lost Athens αποτελεί εκείνο το spot όπου όλα είναι προσεγμένα, ενώ παραμένουν ανεπιτήδευτα.


Αρχελάου 7, Παγκράτι, 21 07230832, Instagram: Lost Athens, lostathens.gr, Τρίτη με Κυριακή 13.00 - 00.00, Δευτέρα Κλειστά