Πόσες φορές έχεις λαχταρήσει να φας στο καθημερινό σου lunch break ένα σπιτικό φαγητό, καλομαγειρεμένο, αρωματικό; Στο ZOUZOU Μαγειρέματα θα βρεις περισσότερα από 30 πιάτα αλά καρτ αλλά και περίπου 15 επιλογές μαγειρευτών που θα εναλλάσσονται, για να μη βαριέσαι ποτέ. Κι όλα αυτά σε έναν χώρο που ξεπερνά το παραδοσιακό μαγειρείο και συστήνει μια μοντέρνα εκδοχή του.

 

ZOUZOU Μαγειρέματα: Ένα σύγχρονο μαγειρείο που συγκεντρώνει όσους αναζητούν καθημερινά σπιτικές γεύσεις.
Σε αυτό το άνετο και ευχάριστο περιβάλλον θα απολαύσεις κλασικά και αγαπημένα πιάτα.

 

Και πώς είναι δυνατό να βαρεθείς μια τέτοια περιποίηση; Σε αυτό το άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με έναν καθαρό σχεδιασμό που σε χαλαρώνει θα απολαύσεις κλασικά και αγαπημένα πιάτα όπως παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά, γιουβέτσι και ό,τι άλλο μπορεί να σου κάνει όρεξη. Μην παραλείψεις τους παραδοσιακούς λαχανοντολμάδες, το ψητό συκωτάκι αλλά και τον υπέροχο λεμονάτο μπακαλιάρο ποσέ που σερβίρεται με βραστά κολοκυθάκια και πατάτες. Δεν λείπουν επιλογές πιο μεσογειακές όπως τα νιόκι σε διαφορετικές παραλλαγές –ραγού, σπανάκι και πανσέτα είναι κάποιες από αυτές– αλλά και μια νοστιμότατη ισπανική ομελέτα. Οι σαλάτες, ολόφρεσκες και δροσερές, συνοδεύουν το γεύμα σου – που, αλήθεια, κάθε μέρα μπορεί να είναι διαφορετικό. 

 

ZOUZOU Μαγειρέματα: Ένα σύγχρονο μαγειρείο που συγκεντρώνει όσους αναζητούν καθημερινά σπιτικές γεύσεις.
Από τη βιτρίνα όπου φιγουράρουν τα φαγητά μέχρι τα σερβίτσια και τα τραπεζάκια, όλα είναι προσεγμένα ώστε να νιώθεις όμορφα.

 

Το ZOUZOU σερβίρει καθημερινά ποιοτικό φαγητό, φροντίζοντας για τα πάντα. Από τη βιτρίνα όπου φιγουράρουν τα φαγητά μέχρι τα σερβίτσια και τα τραπεζάκια, όλα είναι προσεγμένα ώστε να νιώθεις όμορφα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτό το  μαγειρείο του Παγκρατίου συναντιούνται καθημερινά διαφορετικές ηλικίες και παρέες, όλοι όμως αναζητούν μια σπιτική γεύση που θα τους θυμίσει την αξία της ελληνικής κουζίνας. Ανοιχτό καθημερινά από τις 12:30 μέχρι τις 18:30.

 

Αρχελάου 15, 216 8009877, Facebook: Zouzou ΜαγειρέματαInstagram: zouzoumageiremata

Οδηγός Γεύσης