Το Wanna Flirt? ανανέωσε τον κατάλογό του και σε κάνει να θέλεις να ξεκινάς τη μέρα σου στο αγαπημένο σποτ του κέντρου με τη νεορομαντική ατμόσφαιρα. Άλλωστε, κάθε σχέση, για να παραμένει ζωντανή, πρέπει να ανανεώνεται κάθε τόσο ώστε να μην τη βαριέται κανείς.

 

Ο Γιώργος Φουράκης φροντίζει να μη βαρεθούμε ποτέ το Wanna Flirt? που κλείνει 2 χρόνια στις 25 Φεβρουαρίου και ετοιμάζεται να το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι – αν είχες βρεθεί στα περσινά γενέθλια, ξέρεις τι να περιμένεις. Μέχρι τότε, η Νεφέλη, η ψυχή του all-day café, σε υποδέχεται με ένα μεγάλο χαμόγελο για να απολαύσεις έναν αρωματικό καφέ και τα πιάτα που ετοιμάζει η head chef Μαρία Σιάχου.

 

Wanna Flirt?

 

Στις νέες προσθήκες θα βρεις το Tacos Breakfast με 3 tacos, scrambled eggs, sweet chilly μαγιονέζα, σπιτική μαρμελάδα ντομάτας, μπέικον και κόκκινη ρόκα, αλλά και ένα λαχταριστό πιάτο με αυγά ποσέ σε κρούστα από κρέμα τυριών, σπανάκι και φέτα που βουτάς το ψωμί και λιώνεις από νοστιμιά. Φυσικά, το Croque Madame παραμένει σταθερή αξία, ικανοποιώντας τα πλήθη των οπαδών αυτού του Lobster loaf με το τηγανητό αυγό, την τυρένια μπεσαμέλ και cheddar sauce.

 

Το French toast στη γλυκιά εκδοχή του φτιάχνεται με αφράτο τσουρέκι αρωματισμένο με ζάχαρη και κανέλα, που περιχύνεται με σοκολάτα, συνοδεύεται από φρούτα του δάσους και βυθίζεται σε χειροποίητη κρέμα πατισερί. Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να συνοδεύουν τον καφέ με ένα γλυκό, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το My Darling Banoffee –είναι τόσο λατρεμένο όσο ακούγεται– με τραγανή γκοφρέτα με πραλίνα φουντουκιού, μους καραμελωμένης μπανάνας, καραμέλα βουτύρου, σαντιγί και φρέσκια μπανάνα, αλλά και το ψητό New York Cheesecake με μύρτιλα που αποτελεί από μόνο του έναν καλό λόγο να θέλεις να φλερτάρεις με τη νοστιμιά. Το Wanna Flirt? θέτει μια ερώτηση που με φόρα απαντάμε «ναι!»

 

Μίκωνος 15 & Αισώπου 12 

Facebook: Wanna Flirt Athens 

Instagram: wannaflirt_athens

Οδηγός Γεύσης