ADVERTORIAL

 

Το brunch είναι ίσως το πιο χαλαρό γεύμα της εβδομάδας. Για να το απολαύσεις, πρέπει να συγκεντρώσεις την κατάλληλη παρέα, στο κατάλληλο μέρος. Εκεί όπου θα βρεις πολλαπλές επιλογές σε φαγητό και ποτό αλλά κυρίως, εκεί όπου θα νιώσεις ευχάριστα. Αν αναζητάς έναν τέτοιο χώρο, τότε το WallStreet Athens στο Μαρούσι είναι ένα από τα μέρη που θέλες να δοκιμάσεις.

 

 

Φτάνοντας στο μαγαζί, θα αντικρύσεις έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο με αρκετά διαφορετικά σημεία, άλλα με ξύλο κι άλλα με μέταλλο, που αρμόζουν σε φιλικές στιγμές αλλά και ινσταγκραμικές λήψεις.

 

 

Στον εσωτερικό του χώρο, η μοντέρνα διακόσμηση, η άμεση πρόσβαση στην κουζίνα αλλά και το πλούσιο σε ποικιλία ποτά του, κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η διαδραστική γιγαντοοθόνη που κοσμεί το μπαρ και  εμφανίζει διάφορα στιγμιότυπα, αρμονικά συνδυασμένα με τη μουσική ή την εκάστοτε περίσταση.

 

WallStreet Μαρούσι: Brunch lovers, αυτό είναι αδιαμφησβήτητα το νέο σας στέκι

 

Το μενού του, σχεδιάστηκε από τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη και περιέχει περισσότερες από 60 επιλογές φαγητού που καλύπτουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ προσαρμόζεται και εμπλουτίζεται πάντα, σύμφωνα με την εποχή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σεφ «Διαλεγμένες πρώτες ύλες, υφές κι αρώματα, δίνουν ένα άριστο αποτέλεσμα όταν μαγειρεύονται με αγάπη. Έτσι, θα δημιουργούμε πάντα όμορφες αναμνήσεις».

 

Μεταξύ των πιάτων, ξεχωρίζουν, το BLT bagel, το Funky Monkey energy bowl, τα grannys eggs, τα pancakes γαλακτομπούρεκο, τα chimichangas’, το lobster roll και η hangover carbonara. Στον κατάλογο θα βρείτε επίσης συνοδευτικά ροφήματα, με αλκοόλ ή free. Μοναδικές επιλογές αποτελούν, ο χυμός Restart button, το Mood Maker organic Smoothie, το Purple Haze Spritz και το Coffee Trip.

 

 

Αν προτιμάς τη νυχτερινή βόλτα, το WallStreet Μαρούσι είναι και πάλι μια ιδανική επιλογή. Τα φώτα χαμηλώνουν, οι DJ δυναμώνουν τη μουσική και οι Mixologists παίρνουν θέση για να σας δημιουργήσουν μοναδικά Signature cocktails αλλά και ποτά.

 

 

Είτε για καφέ ή ποτό, είτε για brunch ή δείπνο…Μόνοι ή και με παρέα, μια στάση στο Wall Street Athens που βρίσκεται στην οδό Περικλεούς 1 στο Μαρούσι, είναι αρκετή για να σας μετατρέψει σε έναν καθημερινό WallStreeter.

Οδηγός Γεύσης