Περνώντας έξω από το Usurum, σου έρχονται ξαφνικά κύματα θετικής ενέργειας και δεν γίνεται να μη γυρίσεις να χαζέψεις τις παρέες που κάθονται στα τραπέζια της χαριτωμένης αυτής αυλής που μοιάζει σαν μια μικρή κάψουλα χαράς μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο Brunch and Cocktails προορισμός του Ψυρρή προσφέρει από το πρωί μέχρι το βράδυ πιάτα φτιαγμένα με προσοχή και ποιοτικά υλικά που απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο μέσα σε αυτήν τη happy ατμόσφαιρα.

 

Το brunch, φυσικά, γίνεται μια εμπειρία γεμάτη χρώματα, αρώματα και νοστιμιά που συνδυάζονται σε πιάτα όπως το Quinoa Bowl με κέιλ, καρότο, τζίντζερ, αβοκάντο, γλυκοπατάτα και ρεβίθια, συνοψίζοντας την έννοια της μεσογειακής πολύτιμης διατροφής. Η ομελέτα με ασπράδια, ψητές ντομάτες, πέστο βασιλικού και πίκλες κρεμμυδιού, το sando club sandwich με φιλέτο κοτόπουλο, αλλά και το Croque Madame με αυγά ποσέ είναι κάποιες από τις γευστικές προτάσεις του Usurum για να ξεκινήσεις τη μέρα ή για να συνεχίσεις μετά από ένα χαλαρωτικό, γευστικό lunch break.

 

Usurum

 

Από το μενού δεν λείπουν οι γλυκές επιλογές, όπως τα pancakes με σοκολάτα, το croissant snickers ή το εκπληκτικό βάσκικο cheese cake. Στην άλλη πλευρά της διατροφής βρίσκονται οι υγιεινές επιλογές που προσφέρει το Usurum και μπορεί να σε κάνουν φανατικό μόλις τις δοκιμάσεις. Τα smoothies γίνονται ολοκληρωμένα γεύματα με θρεπτική αξία που αξίζει να δοκιμάσεις. Popeye με σπανάκι, σπιρουλίνα, μάκα, kiwi, πράσινο μήλο και λεμόνι, Hulk με πρωτεΐνη από ορό γάλακτος, φιστικοβούτυρο και γάλα βρόμης ή Mango Morning με μάνγκο, μπανάνα, γύρη και χυμό πορτοκάλι είναι μικρές βόμβες ενέργειας που σε κρατάνε σούπερ χορτάτο για ώρες.

 

Το Usurum θα σου προσφέρει και φανταστικά κοκτέιλ που μπορείς να συνδυάσεις με τα πιάτα από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντας βόλτα σε αυτή την εμβληματική γειτονιά της Αθήνας. Αυτό το στέκι ταιριάζει τέλεια στην ατμόσφαιρα του Ψυρρή, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη αισθητική της υγιεινής κουζίνας.

 

Λεπενιώτου 19, 212 0002363

usurum.gr 

Facebook: Usurum Gastro Bar 

Instagram: usurum_psiri

Οδηγός Γεύσης