Tyler’s at Ermou: To νέο κατάστημα του Tyler’s στο κέντρο μόλις άνοιξε και διοργανώνει ένα μοναδικό opening event

Το Σάββατο 23 Ιουλίου, η ομάδα του Tyler's μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό opening event, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, στη Φωκίωνος 8.

The LiFO team, 22.7.2022 | 11:45

Το bao είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο διαδεδομένα street foods στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Ναι, το συναντάμε σε διάφορες γωνιές της πόλης - αλλά είναι λίγοι αυτοί που έχουν καταφέρει να το κάνουν να ξεχωρίσει.

 

Για την ακρίβεια, είναι συγκεκριμένοι κι εδώ και μερικούς μήνες βρίσκονται κάτω από τη στέγη του Tyler's στο Παγκράτι. Η ομάδα του Tyler's έχει φέρει τα «πάνω-κάτω» σε μια από τις πιο «ζωντανές» γειτονιές της Αθήνας, συνδυάζοντας το μαλακό και αφράτο ψωμί bao με γεύσεις που συνδέουν την Αμερική με την Ασία.

 

Καθώς τα baos τους, λοιπόν, έχουν στρέψει την προσοχή των απανταχού street food lovers στην Αρχελάου, η ομάδα του αποφάσισε να μας προσφέρει ακόμη ένα spot για να απολαμβάνουμε τις ενδιαφέρουσες συνταγές της, αυτή τη φορά δίπλα στην πολυσύχναστη Ερμού και συγκεκριμένα στη Φωκίωνος 8.

 

Tyler’s at Ermou: To νέο κατάστημα του Tyler’s στο κέντρο μόλις άνοιξε και διοργανώνει ένα μοναδικό opening event

 

Το Σάββατο 23 Ιουλίου, η ομάδα του Tyler's μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό opening event, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Από τις 15.00 μέχρι τις 00.00 (διευρυμένο ωράριο για έξτρα fun) τα αγαπημένα μας baos θα έχουν, φυσικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τα μοναδικά smash burgers, σε έναν ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο με καθίσματα.

 

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τα baos μας με 3E, ροζ cocktails και υπό τους ήχους του hot duo Bolek & Lolek, από τις 17.00 μέχρι τις 21.00.

 

Baos, δροσιστικά cocktails, μουσική, πάρτι: τι άλλο να θελήσουμε;

 

Pro tip: Ψάξτε για ένα από τα 200 ροζ βραχιολάκια, που θα σας προσφέρουν lifetime έκπτωση σε όλα τα Tyler’s καταστήματα!

Οδηγός Γεύσης