Απ’ όλες τις κουζίνες του κόσμου, η ιταλική είναι εκείνη που έχουμε γευτεί τις περισσότερες φορές. Είναι αυτή η οικειότητα των συνταγών, το ταμπεραμέντο που εκφράζεται σε κάθε πιάτο και, φυσικά, η νοστιμιά για την οποία όλοι συμφωνούμε. 

 

Το Tre Sorelle καταλαμβάνει τη δική του σημαντική θέση στην υπόθεση italian food, συγκεντρώνοντας κυριολεκτικά γύρω από τις φανταστικές πίτσες του όσους αγαπούν την ιταλική γευστική παράδοση. Κλασικό πλέον στέκι του Παγκρατίου, αυτή η αυθεντική πιτσαρία σού φτιάχνει τη διάθεση με τη φωτεινή της ατμόσφαιρα και σε κάνει να νιώθεις χαλαρός ώστε να απολαύσεις κάθε στιγμή σου και κυρίως κάθε γευστική επιλογή.

 

Tre Sorelle: Μια ιταλική εμπειρία που γίνεται μέρος της καθημερινότητας.
Η πίτσα με το χειροποίητο προζύμι που ωριμάζει τουλάχιστον 48 ώρες. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Στο μενού πρωταγωνιστεί, φυσικά, η πίτσα με το χειροποίητο προζύμι που ωριμάζει τουλάχιστον 48 ώρες και αξίζει κάθε λεπτό αυτής της υπομονετικής διαδικασίας. Τα εξαιρετικά υλικά δημιουργούν κάθε φορά ένα μικρό αριστούργημα με συνδυασμούς που επιτρέπουν να φανεί η ποιότητα των πρώτων υλών. Όσο για το ψήσιμο, αυτό διαρκεί μόλις 90 δευτερόλεπτα κι αυτά αρκούν για να απολαύσεις την πίτσα τύπου Νάπολη με το περίφημο κυψελωτό στεφάνι, τραγανό απ’ έξω και αφράτο εσωτερικά, που σε κάνει να νιώθεις την τέχνη του pizzaiolo σε κάθε μπουκιά.

 

Στις νέες προτάσεις του μενού θα βρεις την Affumicata με scamorza καπνιστή μοτσαρέλα, πανσέτα καπνιστή, κρεμμύδι, ρίγανη και σάλτσα ντομάτας που πρέπει να δοκιμάσεις. Ανανεωμένη και η λίστα με τις σαλάτες που, δροσιστικές και εποχικές, συνοδεύουν μοναδικά το γεύμα σου. Η λίστα με τα κρασιά συνδυάζεται με την επιλογή του φαγητού, αλλά εξαιρετικό pairing μπορείς να κάνεις και με τα κοκτέιλ –δοκίμασε οπωσδήποτε κάποιο από τα signature Spritz– που σου μεταφέρουν μια αυθεντική ιταλική εμπειρία. Το Tre Sorelle ξεδιπλώνει αυτή την εμπειρία με τρόπο αυθόρμητο και οικείο και την κάνει μέρος της καθημερινότητάς σου. 

 

Tre Sorelle: Μια ιταλική εμπειρία που γίνεται μέρος της καθημερινότητας.
Ανανεωμένη λίστα με σαλάτες που, δροσιστικές και εποχικές, συνοδεύουν μοναδικά το γεύμα. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Αρχελάου 19, Παγκράτι, 211 4072172 
Facebook:
Tre Sorelle, Instagram: tre_sorelle_pizza 

Οδηγός Γεύσης