Αυτό που λένε, ότι για να περάσεις όμορφα αρκεί η καλή παρέα, είναι αλήθεια. Επίσης είναι αλήθεια ότι σε μια παρέα δεν μπορούν όλοι να θέλουν το ίδιο. Στο Θέατρον, αυτό το all-day café restaurant  του Πειραιά, καθένας θα βρει αυτό που θέλει. Καφέ με brunch, πιάτα για μεσημεριανό, προτάσεις για dinner και, φυσικά, ποτό ή κοκτέιλ για όποιον θέλει να ξεκινήσει τη βραδιά του ή να απολαύσει ένα early drink.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι το Θέατρον έχει μια ιστορία που ξεκινάει από το 1998 και μένει πιστό σε αυτή, κρατώντας την ίδια ποιότητα και σπιτική νοστιμιά που σε κάνει σταθερό θαμώνα. Η κουζίνα ανοίγει νωρίς το πρωί για να σερβίρει γλυκά και αλμυρά συνοδευτικά για τον καφέ –οι κρέπες και στις δύο εκδοχές είναι πεντανόστιμες– αλλά και καλοφτιαγμένα σάντουιτς ή αραβικές πίτες που είναι λες και τα ετοίμασε η μαμά για κολατσιό. Εδώ όλα τα υλικά είναι εκείνα που αγοράζουμε και για το σπίτι μας χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την ποιότητα.

 

Το Θέατρον
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Τα πιάτα συνεχίζουν να βγαίνουν όλη μέρα από την κουζίνα του Θεάτρου για ένα μεσημεριανό lunch break με επιλογές όπως τα ζυμαρικά που θα βρεις σε πολλές και διαφορετικές συνταγές ή οι φρέσκιες σαλάτες εποχής και, φυσικά, τα φανταστικά burger με πατάτες wedge – να δοκιμάσεις αυτό με το μπλε τυρί Δανίας.

 

Τα γλυκά δεν λείπουν για εκείνους που λατρεύουν να συνδυάζουν τον καφέ με μια χειροποίητη λιχουδιά. Από κέικ ημέρας και cookies μέχρι τάρτες εποχής και βελούδινες μους, το μενού έχει απ’ όλα και για κάθε γούστο. Κάθε Σάββατο βράδυ το Θέατρον ξεδιπλώνει και την πιο διασκεδαστική πλευρά του με live από το ελαφρολαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο, από εκείνα που ξεκινάς να τραγουδάς και δεν σταματάς μέχρι να φύγεις.

 

Το Θέατρον
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Καραΐσκου 115, πλατεία Κοραή, Πειραιάς, 210 4117897

www.theatron.gr

Οδηγός Γεύσης