Thanksgiving στην Αθήνα-Το Po’ Boys ετοιμάζει δείπνο για την Hμέρα των Ευχαριστιών

Ένα μεγάλο, ενιαίο τραπέζι –ακριβώς όπως στα οικογενειακά δείπνα- στήνεται ειδικά για την ημέρα στο Po’ Boys.

The LiFO team, 21.11.2019 | 14:18

Ένα εστιατόριο με αληθινό αμερικάνικο φαγητό όπως το Po' Boys δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει στην Hμέρα των Ευχαριστιών. Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου το Po' Boys διοργανώνει ένα Thanksgiving δείπνο βγαλμένο από αμερικάνικη ταινία.


"Η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι και απονέμει ευχαριστίες για τα αγαθά της ετήσιας σοδειάς, ενώ ο καθένας μοιράζεται το λόγο για τον οποίο νιώθει ευγνώμων" περιγράφει ο Αμερικανός συνιδιοκτήτης, John Higgins.

 

Αυτή την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής θα δημιουργήσει φέτος το Po' Boys. Για τις ανάγκες του Δείπνου των Ευχαριστιών, θα στηθεί ένα μεγάλο, ενιαίο τραπέζι* –ακριβώς όπως στα οικογενειακά δείπνα – το οποίο θα μοιραστούν οι «προσκεκλημένοι». Ο chef Βασίλης Σπόρος, όπως ένας καλός οικοδεσπότης, θα φροντίσει για το παραδοσιακό μενού της ημέρας.


Το μενού θα έχει:- Βελουτέ Κολοκύθας με κάρδαμο, -Cranberry & Brie Cornbread συνοδεία εκλεκτών αλλαντικών και τυριών, -Σαλάτα με ρόδι, μήλα, καραμελωμένα pecan και ψητό κατσικίσιο τυρί και επιλογή από -Σιγοκαπνιστή γαλοπούλα και -Σιγοκαπνιστό χοιρινό λαιμό με γλάσο μελιού και πουρέ σελινόριζας. Το εορταστικό μενού θα ολοκληρωθεί με Black n White Cheesecake με βατόμουρα.

 

Η διακόσμηση θα είναι ανάλογη της ημέρας ενώ η live μουσική, θα συνοδεύει την πιο ξεχωριστή βραδιά.

 

Thanksgiving στην Αθήνα-Το Po’ Boys ετοιμάζει δείπνο για την Hμέρα των Ευχαριστιών
Η διακόσμηση θα είναι ανάλογη της ημέρας ενώ η live μουσική, θα συνοδεύει την πιο ξεχωριστή βραδιά.

 

Info

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Po' Boys, Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου

τηλ: 210.3234672
*Για όσους δεν επιθυμούν να μοιραστούν το ενιαίο τραπέζι, θα υπάρχουν και μεμονωμένα τραπέζια στο χώρο. Ενημερώστε σχετικά κατά την κράτησή σας.
Για τις ανάγκες τις Ημέρας, θα υπάρχουν δύο sittings – 20.00-22.00 & 22.00-00.00
Όλα τα πιάτα είναι ατομικά / κόστος μενού 19€ το άτομο

 

Οδηγός Γεύσης