Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Επετειακές προσφορές έχουν ετοιμάσει τα Καφεκοπτεία Λουμίδη για την 1η Οκτωβρίου.

The LiFO team, 23.9.2019 | 16:04

Η 1η Οκτωβρίου, έχοντας καθιερωθεί από το 2015 ως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί δεόντως από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.


Με σκοπό να εξαπλώσουν την απόλαυση του φρεσκοκομμένου καφέ, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Ημέρα Καφέ με μοναδικές επετειακές προσφορές σε αγαπημένα ροφήματα.


Ο εορτασμός του καφέ θα ξεκινήσει με έναν «συλλεκτικό» συνδυασμό αφού από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το αγαπημένο κλασσικό χαρμάνι Ελληνικού Καφέ Ξανθός 200γρ με ένα επετειακό, μικρό καφεκούτι στην προνομιακή τιμή των 7,60€.

 

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ
Απολαύστε αυθεντικούς ελληνικούς, φρεσκομομμένους φίλτρου, εκλεκτούς espresso και στιγμιαίους από 400γρ και άνω εκμεταλλευόμενοι την ισχύουσα προσφορά.


Αποκλειστικά και μόνο για την 1η Οκτωβρίου, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει ακόμη μια έκπληξη, αφού όλοι οι χύμα καφέδες θα διατεθούν με έκπτωση 15%. Απολαύστε αυθεντικούς ελληνικούς, φρεσκομομμένους φίλτρου, εκλεκτούς espresso και στιγμιαίους από 400γρ και άνω εκμεταλλευόμενοι την ισχύουσα προσφορά.


Η έκπτωση ισχύει συνδυαστικά για τα διάφορα είδη χύμα καφέ, δηλαδή σε περίπτωση που επιθυμείτε να απολαύσετε διαφορετικές γεύσεις σε μικρότερες ποσότητες (π.χ. 200gr Ελληνικό και 200gr Espresso) απολαμβάνετε επίσης την έκπτωση.


Τέλος, στο πλαίσιο της αφιερωμένης μέρας στον καφέ, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει μια ακόμη έκπληξη αφού με κάθε αγορά, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, θα λάβετε εκπτωτικό κουπόνι με -15% έκπτωση για την επόμενη αγορά χύμα καφέ από 400γρ και άνω.

 

Οδηγός Γεύσης