Ο Συνδετήρας είναι ένα χαμογελαστό μαγαζί. Το hype μπαράκι του Αντώνη Σπαθή βρίσκεται σε μία από τις πιο ιστορικές γειτονιές διασκέδασης και σημαδεύει τον χειμώνα μας με τα φανταστικά live και alternative events αλλα και πάρτι που φιλοξενεί κάθε τόσο –πραγματικό στέκι ανθρώπων και τεχνών– ενώ τώρα που ανοίγει ο καιρός ανεβαίνει στην ταράτσα και προσφέρει μια άλλη θέα της νυχτερινής πόλης τα τελευταία 8 χρόνια. Οι παρέες χώνονται στις γωνιές με τα τραπέζια, κάποιες απλώνονται μπροστά από το μπαρ, άλλοι πίνουν το ποτό τους γύρω από ένα stool. 

 

Συνδετήρας

 

Στον τοίχο της απέναντι πολυκατοικίας προβάλλονται ασπρόμαυρες ταινίες, ενώ η μουσική σε κάνει να θυμηθείς παλιά και αγαπημένα από την indie pop, rock και electronica σκηνή ή να μάθεις νέες κυκλοφορίες και όλοι μα όλοι περνούν καλά σε ένα σκηνικό με καλοκαιρινά urban vibes.

 

Το new entry που έρχεται πλέον επισήμως να προστεθεί σαν πρόταση στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βόλτες, είναι το Aloha. Μια elegant καντίνα που έχει στηθεί σε ένα τροχόσπιτο διακοπών στον χώρο πάρκινγκ ακριβώς απέναντι από τον Συνδετήρα και το οποίο σε μεταφέρει σε ένα σκηνικό ’80s με μια φιλοσοφία απόλυτα προσαρμοσμένη στη σημερινή εποχή. 

 

Συνδετήρας

 

Κοκτέιλ σε πλαστικό και ναπολιτάνικη pizza με ζυμάρια ωρίμανσης που ψήνονται εκείνη τη στιγμή είναι ο συνδυασμός στον οποίο αποκλείεται να αντισταθείς.
Χαλικάκι αλά παλαιά για να ακούς αυτό το εντελώς καλοκαιρινό χρουτς χρουτς όταν περπατάς, ψηλά βαρέλια για να ακουμπάς το ποτό σου και σκαμπουδάκια για να ξαποσταίνεις. Έχεις πολλούς λόγους για να ανηφορίσεις προς Αλεξάνδρου Υψηλάντου – μόλις φτάσεις πες ένα aloha κι από εμάς!

 

Αλεξάνδρου Υψηλάντου 146, 693 613 3606

Facebook: Συνδετήρας

Instagram: sindetiras_the_bar, @aloha_pizza_and_cocktail_bar

Οδηγός Γεύσης