Tο περασμένο καλοκαίρι έκανε την εμφάνισή του στον Πειραιά ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Street (το Street Souvlaki ήδη βρίσκεται σε δύο σημεία στον Πειραιά και σε ένα στην Αθήνα). Η Street Taverna δημιουργήθηκε για να προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις που ακολουθούν τις ίδιες αξίες, δηλαδή τα εκλεκτά υλικά και τη φιλοσοφία value for money, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις καθημερινά φρέσκιες, χειροποίητες νοστιμιές.

 

Στο νέο στέκι που βρίσκεται στο νούμερο 65 της Ακτής Μιαούλη, εκτός από τα κρέατα στη σχάρα (μοσχάρι, χοιρινό, μπιφτέκι, προβατίνα, κοτόπουλο), εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχουν τα κρέατα στη σούβλα αλλά και τα μαγειρευτά. Μάλιστα, θα δεις από νωρίς να γυρίζουν πάνω από τα κάρβουνα λογιών-λογιών ελληνικές νοστιμιές όπως το φρυγαδέλι, το εξοχικό, το άπαιχτο κοκορέτσι και, φυσικά, το κοντοσούβλι, χοιρινό ή κοτόπουλο. Η μαεστρία και το μεράκι που κρύβονται πίσω από κάθε μερίδα είναι βασικά συστατικά που, σε συνδυασμό με τα ποιοτικά κρέατα, κάνουν τη διαφορά στη γεύση.

 

Street Taverna

 

Το ίδιο προσεγμένα και τα μαγειρευτά του Street Taverna που ετοιμάζονται καθημερινά για να καλύψουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Από μοσχαρόσουπα και σουτζουκάκια μέχρι χοιρινό λεμονάτο και πατσά, η κουζίνα τιμά την ελληνική παράδοση με τον καλύτερο τρόπο ώστε καθημερινά να απολαμβάνεις κάτι ξεχωριστό, φτιαγμένο με αγνά ποιοτικά υλικά. 

 

Όλα αυτά τα εκλεκτά εδέσματα έρχονται και στον χώρο σου –αν παραγγείλεις από το site έχεις έκπτωση 10% και για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ δώρο μία Coca -Cola 1,5 λίτρο – και μάλιστα όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από αυτόν. Απ’ την άλλη, το Street Taverna είναι ιδανικός προορισμός για τη βόλτα στον Πειραιά και σίγουρα ένα από τα must visit στέκια για την Τσικνοπέμπτη που έρχεται.

 

Ακτή Μιαούλη 65, Πειραιάς, 210 4293084, Ωράριο καταστήματος : 11:00 - 00:00

streettaverna.gr 

Facebook: Street Taverna Πειραιάς 

Instagram: @street_taverna

Οδηγός Γεύσης