Όταν παίρνεις στα χέρια σου μια παράδοση, το θέμα δεν είναι μόνο να τη διατηρήσεις αλλά και να την εξελίξεις, να την πας ένα βήμα πιο πέρα, εκπροσωπώντας την αξία της. Το Street Souvlaki στο Πειραιά εδώ και χρόνια αντιπροσωπεύει το εθνικό μας φαγητό, δημιουργώντας γεύσεις που σε κάνουν να το αγαπήσεις από την αρχή.

 

Το σουβλάκι δεν είναι μια απλή υπόθεση, μόνο και μόνο γιατί έχεις δοκιμάσει τόσες εκδοχές του που σίγουρα έχεις άποψη. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μία από τις πιο νόστιμες προτάσεις που προσφέρονται σε καλαμάκι, μερίδα ή τυλιχτό για να διαλέξεις αυτό που τραβάει η όρεξή σου. Τα κρέατα, διαλεχτά και ολόφρεσκα, περιλαμβάνουν επιλογές από χοιρινό και κοτόπουλο μέχρι καλαμάκι από αρνί, μοσχάρι, ψαρονέφρι, μπιφτέκι μοσχαρίσιο ή αρμένικο σουτζούκι για τις πιο μερακλήδικες στιγμές. 

 

Street Souvlaki

 

Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις τη γεύση που θέλεις, συνδυάζοντας τα υλικά της επιλογής σου. Ακόμα και οι vegan θα βρουν λαχταριστές επιλογές, όπως το μπιφτέκι λαχανικών και γύρο μανιταριών. Οι πατάτες, φρέσκιες, χειροποίητες και τραγανές, συνοδεύουν το κρέας, ενώ οι δροσερές σαλάτες και τα διάφορα homemade ορεκτικά μπαίνουν στη μέση για ένα άκρως ελληνικό, γευστικό και ποιοτικό γεύμα.

 

Στο Street Souvlaki θα βρεις πολλές προσφορές που παίζουν σταθερά –π.χ. 2 αναψυκτικά με παραγγελίες πάνω από 13 ευρώ–, ενώ για κάθε παραγγελία που κάνεις απευθείας από το site έχεις έκπτωση 10%. Μάλιστα, τα αγαπημένα σου πιάτα έρχονται όπου κι αν είσαι, όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και στις γύρω περιοχές.

 

Η ομάδα του Street Souvlaki είναι η λύση που ψάχνεις για κάθε παιδικό πάρτι ή γιορτή, με τα mini καλαμάκια που λατρεύουν οι μικροί foodies. Άλλωστε, αυτή η γεύση είναι η σταθερή αξία που ενώνει γενιές και γενιές με τη νοστιμιά της.

 

Πειραιάς: Σωτήρος Διός 37, Ακτή Μιαούλη 63, Αθήνα: Κολοκοτρώνη 30

Ωράριο καταστήματος & delivery: Δευτ.-Πέμ., Κυρ 11:30-02:00, Παρ.-Σάβ. 11:30-03:00

streetsouvlaki.gr 

Facebook: Street Souvlaki Χειροποίητες Γεύσεις σε Αθήνα & Πειραιά 

Instagram: street_souvlaki

Οδηγός Γεύσης