Στο Rum & Whisky Festival θα μάθουμε τα πάντα για το ουίσκι και το ρούμι

Γευστικές δοκιμές, σπάνιες ετικέτες και pop up bar του Baba Au Rum, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Hilton.

The LiFO team, 18.9.2019 | 17:23

Για δύο μέρες, το Athens Rum & Whisky Festival έρχεται να μας μάθει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για δύο από τα δημοφιλέστερα αποστάγματα, το ρούμι και το ουίσκι. Το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Σεπτεμβρίου το φεστιβάλ εστιάζει στην βαθιά τους ιστορία και τους λόγους που τα κάνουν μοναδικά και αναλύει τους τρόπους ανάμειξης και απόλαυσής τους.

 

Το Athens Rum & Whisky Festival, που διοργανώνεται από το Baba Au Rum (“World’s 50 Best Bars”) και την ελληνική ομάδα του Difford’s Guide (“Best Cocktail Writing Publication in the World”), μέσα από πολλές δράσεις παρακινεί κοινό και επαγγελματίες να εντρυφήσουν επιπλέον στις αγαπημένες τους κατηγορίες αποσταγμάτων, με έναν τρόπο σύγχρονο και διασκεδαστικό.

 

Τι θα περιλαμβάνει το φεστιβάλ;

-Δοκιμάστε διαφορετικά brand σε ρούμι και ουίσκι στο βασικό κομμάτι του Φεστιβάλ.

 

-Εξερευνήστε σπάνιες ετικέτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ultra Premium Lounge, στο οποίο θα σερβίρονται premium και super premium ετικέτες σε ρούμι και ουίσκι. (Απαιτείται ξεχωριστό εισιτήριο)

 

-Μάθετε να φτιάχνετε διάσημα classic cocktail υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών μέσω της πλατφόρμας του Fun Cocktail Making.

 

Στο Rum & Whisky Festival θα μάθουμε τα πάντα για το ουίσκι και το ρούμι

 

-Στον εξωτερικό χώρο του Hilton Athens, δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα, στήνεται για 2 ημέρες, ένα μεγάλο pop up bar το οποίο θα λειτουργεί από την ομάδα του Baba Au Rum και θα σερβίρει πρωτότυπα cocktail με βάση το ρούμι και το ουίσκι, σε όλη την διάρκεια του διημέρου. Το pop up bar, μπορείτε να επισκεφθείτε ανεξάρτητα από το υπόλοιπο Φεστιβάλ.

 

-Παρακολουθήστε σεμινάρια και συμμετέχετε σε γευσιγνωσίες που έχουν διαφοροποιηθεί ώστε να καλύπτουν κάθε επίπεδο.

 

-Συνομιλήστε με τους πλέον ειδικούς για το ρούμι, το ουίσκι, και τις κατηγορίες τους.

 

-Ολοκληρώστε την γευστική σας δοκιμή και την συνολική σας εμπειρία μαθαίνοντας και συνδυάζοντας το αγαπημένο σας απόσταγμα με πούρο και σοκολάτα.

 

-Αποχωρώντας, μπορείτε να αγοράσετε το ρούμι ή το ουίσκι της προτίμησής σας από τον χώρο του Πωλητηρίου.

 

Info

21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρες: 14:00-22:00

Hilton Athens: Αίθουσες Thalia, Λεωφ. Βας. Σοφίας 46, 11528, Αθήνα

 

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Μονοήμερο εισιτήριο Γενικής εισόδου: 15 ευρώ (περιλαμβάνει 1 cocktail)

Διήμερο εισιτήριο Γενικής εισόδου: 20 ευρώ (περιλαμβάνει 2 cocktail)

Premium εισιτήριο για μία ημέρα: 30 ευρώ (περιλαμβάνει εισιτήριο γενικής εισόδου, είσοδο στο Premium Lounge με 5 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες και 1 cocktail)

Premium εισιτήριο για μία ημέρα, για δύο άτομα: 50 ευρώ (περιλαμβάνει 2 εισιτήρια γενικής εισόδου, 2 εισόδους για το Premium Lounge με 6 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες και 2 cocktail)

Προπώληση μέσω του viva.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπείτε στο www.diffordsguide.com

Οδηγός Γεύσης