ADVERTORIAL

 

Ιούλιος, ο μήνας που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία. Είναι η εποχή των ατελείωτων καλοκαιρινών πάρτι, η εποχή που το να φεύγεις νωρίτερα από το γραφείο γίνεται σχεδόν καθημερινή πρακτική, που μετράς αντίστροφα για τις διακοπές (αν δεν είσαι ήδη), κυρίως όμως είναι επίσημα το Rum Month, aka ο μήνας που είναι αφιερωμένος στην πιο γλυκιά γεύση της Καραϊβικής.

 

Ρούμι, φυσικά, σημαίνει μόνο Bacardi, το ποτό που ταιριάζει με όλα όσα ονειρεύεστε και θέλετε να ζήσετε το φετινό καλοκαίρι, ακόμη κι αν είστε από εκείνους που δεν θα καταφέρουν να φύγουν για κάποιο νησί αλλά θα παραμείνουν στην Αθήνα.

 

Και επειδή όσον αφορά τα κοκτέιλ το Bacardi παραμένει ανεξάντλητο στη δημιουργικότητά του, αποτελεί και το απόλυτο go-to drink για στιγμές δροσιάς και διαφυγής από την καλοκαιρινή ζέστη, συνοδεύοντας ιδανικά όσα μπορείτε να απολαύσετε αυτή την περίοδο στην πόλη, από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ μέχρι τις πιο summerish βραδιές σε ταράτσες και μπαρ.

 

Stay cool στην Αθήνα με Bacardi

 

Σε περίπτωση, μάλιστα, που δεν το γνωρίζετε, κάποια από τα signature Bacardi cocktails έχουν τη δική τους παγκόσμια μέρα: η 10η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως η μέρα της Ρina Colada, η 11η Ιουλίου ανήκει στο Mojito, τη 19η έχει την τιμητική του το Daiquiri. Κι αυτό ένα πράγμα σημαίνει, ότι κάθε μέρα το Bacardi μάς δίνει την αφορμή για να γιορτάζουμε και την καλύτερη ευκαιρία για μια στιγμή απόδρασης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

Εμείς, με οδηγό φυσικά το αγαπημένο μας ρούμι, επισκεφθήκαμε μερικά από τα καλύτερα bars της Αθήνας, δοκιμάσαμε τα πιο εμβληματικά Βacardi cocktails και σας αποκαλύπτουμε τα «μυστικά» τους.

 

Εσείς, στο μεταξύ, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Bacardi Rum Month, τα μπαρ που το γιορτάζουν σε όλη την Ελλάδα καθώς και συνταγές για να φτιάξετε τα πιο εμβληματικά Bacardi cocktails στο www.bacardirummonth.gr

 

 

eneap

 

Οδηγός Γεύσης