Slim Bites: Λαχταριστό γλυκό με στέβια γίνεται;

Xειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική.

The LiFO team, 22.3.2021 | 17:06

Η Slim Bites, το πρώτο pâtisserie με στέβια, προσφέρει γλυκές γεύσεις υψηλής ζαχαροπλαστικής με λίγες θερμίδες, στοχεύοντας στην κάλυψη των διαφορετικών αναγκών του κοινού αλλά και στις σύγχρονες τάσεις της υγιεινής διατροφής. Η χρήση της στέβιας στη ζαχαροπλαστική φαίνεται να δίνει λύση σε όσους μέχρι στιγμής απέφευγαν ή δεν τους επιτρεπόταν να καταναλώσουν γλυκά. Ως υποκατάστατο της ζάχαρης, η στέβια προέρχεται από την επεξεργασία και εκχύλιση των φύλλων ενός μικροσκοπικού θάμνου με το ίδιο όνομα. Πρακτικά, δεν αποδίδει καθόλου θερμίδες, αφού δεν περιέχει κανένα θερμιδογόνο συστατικό, ενώ, σε αντίθεση με τη ζάχαρη, έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη! Επομένως, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για όσους βρίσκονται σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους ή προσέχουν την διατροφή τους, αλλά και για όσους πάσχουν από διαβήτη.

 

Στο κέντρο της φιλοσοφίας της Slim Bites είναι τα χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική, χωρίς να λείπουν και οι επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο. Με μότο το «Γλυκό από την αρχή», δείχνουμε την αφοσίωσή μας στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων, χωρίς τη χρήση έτοιμων μειγμάτων και συντηρητικών.

 

Slim Bites

 

Tα καταστήματά μας βρίσκονται στα Βριλήσσια, στο Κολωνάκι, στη Νέα Ερυθραία, στο Νέο Ψυχικό και στη Γλυφάδα, στη νέα μας διεύθυνση. Εκεί θα βρείτε πλούσια ποικιλία γλυκισμάτων, όπως πάστες-τούρτες, μπισκότα, κέικ, κεράσματα, σοκολατάκια, χειροποίητο παγωτό, παγωτίνια αλλά και τούρτες παγωτό, στα οποία η λευκή ζάχαρη αντικαθίσταται από στέβια υψηλής ποιότητας και οι υπόλοιπες πρώτες ύλες από άλλες, με χαμηλότερα λιπαρά. Δοκιμάζοντας κανείς τα γλυκά μας από στέβια, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έλαβε ελάχιστες θερμίδες, λόγω της εξαιρετικά πλούσιας γεύσης τους.
Επιλέξτε, λοιπόν, άφοβα γλυκά με στέβια και καλή σας απόλαυση!

 

www.slimbites.gr, [email protected]

Facebook page, Instagram

Βριλήσσια: Λεωφ. Πεντέλης 59, 210 6646716

Γλυφάδα: Λαοδίκης 33-35, 211 1196140

Κολωνάκι: Πατριάρχου Ιωακείμ 37, 210 7224757

Νέα Ερυθραία: Κηφισίας 373, 210 6254165

Νέο Ψυχικό: Σολωμού 9, 210 6776764

Οδηγός Γεύσης