Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν ότι οι εποχές είναι έξι και όχι τέσσερις, όπως έχουμε μάθει; Πριν βιαστείς να απαντήσεις, παρατήρησε γύρω σου. Θυμήσου τα χρώματα στην αρχή της άνοιξης και στο τέλος της. Το ίδιο και το καλοκαίρι. Θυμήσου ποια φρούτα και λαχανικά έχουμε διαθέσιμα τον Ιούνιο και ποια τον Αύγουστο. 

 

Αυτή η ιδέα που έχει να κάνει με την ίδια τη στάση της φύσης είναι η βάση για το Six Seasons Kitchen που δημιούργησαν η σεφ Μαριάννα Μπόικου και η τεχνολόγος τροφίμων Κική Αγρίτη. Μετά από χρόνια στην καθημερινότητα του γραφείου, αναγνώρισαν την ανάγκη για καλό, ποιοτικό, καθαρό φαγητό μέσα στην καθημερινότητα. Εκείνο το φαγητό που βασίζεται στην εποχικότητα, στα φρέσκα προϊόντα και φυσικά σε συνταγές που αναδεικνύουν κάθε υλικό έτσι όπως του αξίζει. 

 

To Six Seasons Kitchen προσφέρει την επιλογή να κάνεις την καθημερινή σου διατροφή λίγο καλύτερη
Φαγητό που βασίζεται στην εποχικότητα, στα φρέσκα προϊόντα και φυσικά σε συνταγές που αναδεικνύουν κάθε υλικό έτσι όπως του αξίζει.

 

To Six Seasons Kitchen προσφέρει την επιλογή να κάνεις την καθημερινή σου διατροφή λίγο καλύτερη. Ακολουθώντας τη λογική του «Eat the Rainbow» φέρνει στη ζωή μας –αυτή την τόσο γρήγορη και απομακρυσμένη από τη φύση ζωή– τη φιλοσοφία της κατανάλωσης τροφών όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου, που σημαίνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά κάθε μέρα.

 

Εδώ όλο το concept είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αυτό εκφράζεται με κάθε τρόπο, από τις συσκευασίες, που είναι οικολογικές ή βιοδιασπώμενες, μέχρι τη διαχείριση των πρώτων υλών έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται το γνωστό food waste. Τα προϊόντα, όταν είναι στην εποχή τους, εκτός του ότι είναι πιο θρεπτικά, είναι και πιο οικονομικά, αλλά και καλύτερα για το περιβάλλον, διότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν από μακριά για να βρεθούν στο πιάτο μας.

 

To Six Seasons Kitchen προσφέρει την επιλογή να κάνεις την καθημερινή σου διατροφή λίγο καλύτερη
Ακολουθώντας τη λογική του «Eat the Rainbow» φέρνει στη ζωή μας τη φιλοσοφία της κατανάλωσης τροφών όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου, που σημαίνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά κάθε μέρα.

 

Στο μενού θα βρεις από plant based σούπες και σαλάτες μέχρι μπέργκερ και σπιτικά γλυκά, the Six Seasons Way πάντα. Best Sellers: το Smashed Avocado Toast με βιολογικά αυγά και το Roasted Turkey Sandwich, χειροποίητο ψωμάκι με μέλι και ξηρούς καρπούς και γαλοπούλα φιλέτο στήθος που το μαρινάρουν και το ψήνουν οι ίδιες. 

 

Τα πιάτα είναι νόστιμα, καλομαγειρεμένα και πολύχρωμα, σε ρυθμούς breakfast, brunch και lunch. Μην ξεχάσεις να τα συνοδεύσεις και με τον αγαπημένο σου specialty καφέ από την Kudu ή με κάποιο από τα επιλεγμένα ροφήματα του καταστήματος.

 

Παράσχου 8, Χαλάνδρι, 211 4180585

Facebook: Six Seasons Kitchen

Instagram: sixseasons.kitchen

TikTok: sixseasonskitchen

Οδηγός Γεύσης