Ο Sam φτιάχνει φανταστικά μπέργκερ. Δημιουργεί αφράτα buns με τη δική του signature συνταγή, ψήνει ζουμερά μπιφτέκια από ολόφρεσκο μοσχαρίσιο κιμά, μαρινάρει τις φέτες μπέικον, καραμελώνει τα κρεμμύδια και ετοιμάζει in house τις μοναδικές σος που συνοδεύουν κάθε συνταγή. Τα μπέργκερ του αμερικανικού Νότου σερβίρονται στην πιο αυθεντική εκδοχή τους στο νούμερο 82 της Δημητρακοπούλου, στο Κουκάκι. Δίπλα τους, αχώριστος σύντροφος οι wavy fries –original American taste!– που απογειώνουν την εμπειρία μιας γευστικής απόλαυσης, η οποία σε ταξιδεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

 

Sam Burgers
Στο Sam Burgers, κάθε μέρα είναι μια διαφορετικά μουσική ημέρα καθώς οι μουσικές που ακολουθούν το vibe του μαγαζιού παίζουν από funky και pop μέχρι disco και rock. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Το Brooklyn Βurger είναι ίσως από τα πιο αγαπημένα μας, με εκείνη την τσένταρ κρέμα να λιώνει στο στόμα, την apple ΒΒQ –χειροποίητη φυσικά–, το μπέικον και τα αυθεντικά onion rings να συνδυάζονται μέσα στο αφράτο ψωμάκι. Στα must των spicy lovers το New Ηot Mexico burger με ΒΒQ Mississippi sauce, ντομάτα και καυτερές πιπεριές Trinidad Moruga Scorpion που θα προκαλέσουν τους γευστικούς σου κάλυκες. Ο Sam δεν αφήνει παραπονεμένους ούτε τους λάτρεις του κοτόπουλου, γι’ αυτό ετοιμάζει το ζουμερό California Chicken Burger με φρέσκο φιλέτο Liquid Smoke, λευκή πίκλα sauce, μπέικον και iceberg. 

 

Όλα αυτά μαζί με τις signature δροσιστικές σαλάτες, τις τραγανές BBQ chicken wings, τα ροδοκόκκινα onion rings και τα νόστιμα mozzarella sticks δημιουργούν αυτό που έχει να σου προσφέρει το Sam Βurgers. Θα τα συνοδεύσεις οπωσδήποτε με κάποιο από τα αναψυκτικά Dr Pepper που νομίζεις ότι φτιάχτηκαν για να τα απολαμβάνεις με το μπέργκερ σου και θα κλείσεις με το cheesecake ή το banoffee, που κάνουν τον τέλειο επίλογο.

 

Sam Burgers
Ο Sam –που αφήνει κάθε τόσο την κουζίνα και πιάνει την κουβέντα με τον κόσμο– αλλά και όλη η ομάδα του Sam Burgers σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι στο σωστό σημείο, όπου μπορείς άνετα να ευχαριστηθείς κάθε γεύση, απολαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα και τη φροντίδα που κρύβει κάθε πιάτο. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Ο Sam –που αφήνει κάθε τόσο την κουζίνα και πιάνει την κουβέντα με τον κόσμο– αλλά και όλη η ομάδα του Sam Burgers σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι στο σωστό σημείο, όπου μπορείς άνετα να ευχαριστηθείς κάθε γεύση, απολαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα και τη φροντίδα που κρύβει κάθε πιάτο. Στο Sam Burgers, κάθε μέρα είναι μια διαφορετικά μουσική ημέρα καθώς οι μουσικές που ακολουθούν το vibe του μαγαζιού παίζουν από funky και pop μέχρι disco και rock.

 

Δημητρακοπούλου 82, Kουκάκι, 210 9228999 - 210 9223999

Facebook: Sam Burgers

Instagram: @samburgers_gr

Οδηγός Γεύσης