ADVERTORIAL

 

Το στολίδι της οδού Κολοκοτρώνη άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες και υπόσχεται να μετατρέψει την επίσκεψή σου σε μια αναπάντεχη εμπειρία. Κάθε γωνιά έχει και κάτι ξεχωριστό, αφηγείται μια surreal ιστορία. Πίνακες σύγχρονης τέχνης εμπνευσμένοι από τον Banksy και τον Stanley Gonczanski, προτομές κεφαλιών ζώων, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι και γκραφίτι, σε αυτό το μπαρ δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις. 

 

Τα ποτά είναι εξίσου εμβληματικά με τη διακόσμηση. Aπολύτως ισορροπημένα signature cocktails, πεντανόστιμο bar food και ποιοτικό χαρμάνι καφέ: η εξαιρετικά ικανή ομάδα προσωπικού είναι πρόθυμη να σε καθοδηγήσει στην επιλογή ποτού και στο ιδανικό pairing φαγητού. Ο κατάλογος των κοκτέιλ θα εντυπωσιάσει και τους πιο δύσπιστους.

 

Rude Lord

 

Ξεχωρίζει το ινσταγκραμικό Βeyond the sea με pisco, τζιν, ρούμι και passion fruit compote που ταιριάζει τέλεια με τα παϊδάκια καλαμποκιού. Στο Rude Lord θα δοκιμάσεις ένα αξέχαστο πληθωρικό Bloody Mary που συνοδεύεται με τραγανό μπέικον. Όλα αυτά σε τέλεια ισορροπία με τη μουσική η οποία φέρει επιρροές από ’70s, ’80s, ’90s και Y2K. Σύντομα η ομάδα της κουζίνας θα παρουσιάσει και ένα πολλά υποσχόμενο brunch. 

 

Στο Rude Lord θα έρθεις για να πιεις ένα χαλαρό ποτό, να βγεις το πρώτο ραντεβού ή να διασκεδάσεις σε κάποιο πάρτι. Ο Κώστας και ο Πάνος, που μετράνε αρκετά χρόνια φιλίας και εργασίας στον χώρο της εστίασης, οραματίστηκαν ένα street bar που θα προσφέρει premium γεύσεις, και τα κατάφεραν τέλεια. Το Rude Lord σίγουρα θα συζητηθεί και θα φωτογραφηθεί. Ένας χώρος που μπορεί να υποστηρίξει κάθε σου διάθεση.

 

Κολοκοτρώνη 11, Aθήνα

Κρατήσεις @ [email protected] & 306971953211 

Facebook: RudeLord

Instagram: @rudelordthebar

Οδηγός Γεύσης