Oι coffee lovers βρήκαν το νέο τους στέκι στον πεζόδρομο της Ντελακρουά στον Νέο Κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι το Roasting Warehouse, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έγινε το απόλυτο place to be, αφού ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο καφέ του αλλά και για το Australian style brunch που συνοδεύει τη γευστική εμπειρία. 

 

Άλλωστε, πίσω από αυτό το brand που μόλις ήρθε στην Ελλάδα, βρίσκεται ο Ελληνοαυστραλός George Paraskevopoulos που έχει coffee houses σε Μελβούρνη, Βικτόρια και αλλού, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πολυβραβευμένο barista Νίκο Αντζαρά και την Ελένη Ζαντικιάν. Πώς γίνεται να μην πετύχει μια τέτοια συνεργασία που μοιράζεται το πάθος για τον καφέ με όλους τους λάτρεις του είδους; Το Roasting Warehouse είναι ο απόλυτος προορισμός για μια casual έξοδο ή για ένα coffee-lunch break από την καθημερινότητα, δίπλα στο καταπράσινο τοπίο του πάρκου Δουργουτίου – εντελώς pet και family friendly.

 

Εδώ, σε αυτό το καταπληκτικό location, θα απολαύσεις καθημερινά κάποιο από τα ποιοτικά χαρμάνια καφέ που ετοιμάζει η ομάδα της Roasting Warehouse. Το Daydreamer, το Happy Days και το Evolve θα σε μαγέψουν, καθένα με το δικό του γευστικό και αρωματικό προφίλ, καλώντας σε μια νέα γευσιγνωσία. Δεν γίνεται να μη σε εντυπωσιάσει το εμβληματικό εργαστήριο ψησίματος καφέ που περιβάλλεται από σακιά με εκλεκτούς κόκκους καφέ και μαρτυρά πως όλη η διαδικασία καβουρδίσματος γίνεται in house, πριν φτάσει σ’ εσένα ένα απολαυστικό φλιτζάνι. Κι επειδή αυτόν τον καφέ θέλεις να τον πάρεις μαζί σου, στο retail corner θα βρεις όλα τα blends και τις single origin επιλογές που αλλάζουν την καθημερινή συνήθεια του καφέ. Με μεγάλη επιτυχία εξαπλώνεται το τμήμα της χονδρικής, που θα βρεις σε πολλά σημεία της Αθήνας.

 

Roasting Warehouse
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Μάλιστα, το Roasting Warehouse λειτουργεί και ως χώρος εκπαίδευσης αλλά και γευσιγνωσίας καφέ, αναδεικνύοντας την τέχνη που τόσο καλά γνωρίζει αυτή η ομάδα σε μια απόλυτη εμπειρία που σε μυεί στα μυστικά του είδους.

 

Οι νόστιμες επιλογές salty or sweety brunch, που εμπνέονται από την ήπειρο της Ωκεανίας, είναι επίσης μια εμπειρία που θα αγαπήσεις. Must-try τα hash browns με brisket ή σιγομαγειρεμένο στήθος μοσχαριού, τα chilli scrambled eggs (με πανσέτα χοιρινού ή χαλούμι) αλλά και τα ricotta hotcakes με φουντούκια, σοκολάτα, αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια, ιδανικό για όσους θέλουν να συνοδεύσουν τον καφέ τους με μια γλυκιά γεύση. 

 

Το Roasting Warehouse προσφέρει ένα chill σκηνικό με industrial design, minimal πινελιές και μεγάλες τζαμαρίες, απ’ όπου μπαίνει πλούσιο το φυσικό φως. Το πράσινο χρώμα που επικρατεί στον εσωτερικό χώρο συνδέεται με το φυσικό τοπίο του πάρκου, κάνοντας μια σύνδεση που σε κάνει να ξεχνάς ότι είσαι στο κέντρο της πόλης. Άλλωστε, αυτό το νέο στέκι δημιουργήθηκε για να σε ταξιδεύει μακριά από την Αθήνα, σε κοσμοπολίτικα μέρη όπου κάθε στιγμή γίνεται μια μικρή απόλαυση.

 

Roasting Warehouse
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Ντελακρουά 2, Νέος Κόσμος 6970 919354

roastingwarehouse.gr

Οδηγός Γεύσης