Tο Reception Athens ξέρει πολύ καλά τι θα πει υποδοχή. Και όταν λέμε υποδοχή, εννοούμε την αίσθηση φιλοξενίας σε έναν χώρο άνετο, ξεκούραστο, που έχει φτιαχτεί για να προσφέρει χαλάρωση. Εκείνο που σίγουρα εντυπωσιάζει –γιατί δεν το βρίσκεις πλέον εύκολα στα μαγαζιά της Αθήνας– είναι ο «ανοιχτός» σχεδιασμός, αφού τα τραπέζια βρίσκονται σε αρκετή απόσταση ώστε να καταργείται η έννοια του crowded, αλλά ταυτόχρονα το μέγεθός τους ενθαρρύνει τις παρέες ή τους αγνώστους που γίνονται μια παρέα.

 

Αυτός ο all-day χώρος με τις διαφορετικές γωνιές είναι στέκι από νωρίς το πρωί –οι πολύ πρωινοί τύποι μπορούν να ευχαριστηθούν τον καφέ τους από τις 8– μέχρι το βράδυ που τα πιάτα διαδέχονται το ένα το άλλο σε ένα εστιατορικό σκηνικό. Έτσι κι αλλιώς, οι γεύσεις είναι βασικό κομμάτι της ταυτότητας του Reception ATHENS που φροντίζει κάθε στιγμή να προσφέρει τις κατάλληλες προτάσεις. Το brunch που σερβίρεται μέχρι τις 5 το απόγευμα περιλαμβάνει κλασικές επιλογές που εκτελούνται με προσοχή και σπιτική φροντίδα.

 

Reception ATHENS
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Ο παραδοσιακός καγιανάς συνοδεύεται από φρέσκο προζυμένιο ψωμί που έχει καψαλιστεί και είναι ιδανικό για να το βουτάς στην κόκκινη σάλτσα ντομάτας. Τα αλμυρά pancakes είναι στα best seller και όχι άδικα. Κοτόπουλο, τσένταρ, αυγό και καραμελωμένο κρεμμύδι συνδυάζονται σε μια άκρως χορταστική συνταγή, ενώ για τους πιο πεινασμένους brunchers το club είναι μια comfort κλασική επιλογή –ειδικά αυτή η εκδοχή δεν γίνεται να σε απογοητεύσει– που μπορείς, αν θέλεις, να συνοδεύσεις με ένα ποτήρι κρασί ή κάποιο κοκτέιλ.

 

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα γλυκά pancakes με πραλίνα, bueno και τριμμένο oreo που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις –ή να συνεχίσεις– τη μέρα με ένα χαμόγελο, εντάξει, και με λίγη σοκολάτα γύρω από το στόμα σου.

 

Παύλου Νιρβάνα 85, 212 1053440

Facebook: Reception Athens 

Οδηγός Γεύσης