ADVERTORIAL

 

Όταν ακούς τη λέξη «vegan», σου έρχεται στο μυαλό η φύση με όλη τη φρεσκάδα της. Κι όταν μιλάμε για φρεσκάδα, το e-fresh.gr κατέχει τη δική του θέση στα καθημερινές αγορές του νοικοκυριού. Το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ, που φέρνει στην πόρτα σου ό,τι επιθυμείς, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό vegan shop με χιλιάδες προϊόντα από κάθε κατηγορία.

 

Από τα απολύτως απαραίτητα για το καθημερινό τραπέζι μέχρι πιο ψαγμένες προτάσεις που δίνουν έξτρα γεύση στη ζωή σου, το e-fresh.gr θα σου προσφέρει ό,τι καλύτερο: ζυμαρικά, όσπρια, φρούτα και λαχανικά, ακόμα και έτοιμες σαλάτες που σε γλιτώνουν από τον κόπο του πλυσίματος, φυσικά ροφήματα φυτικής προέλευσης και συμπληρώματα διατροφής για να παίρνεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι. Εδώ θα βρεις όμως και vegan αλλαντικά, φυτικά υποκατάστατα κρέατος, σνακ για όλες τις ώρες, δημιουργίες με ζύμη, φυτικά επαλείμματα και super foods που σε γεμίζουν ενέργεια και κάνουν την καθημερινή σου διατροφή ακόμα πιο υγιεινή.

 

Vegan shop από το e-fresh.gr

 

Ό,τι κι αν αναζητάς θα το βρεις πανεύκολα με τη βοήθεια των φίλτρων που σε οδηγούν εκεί ακριβώς που θέλεις –ξέχνα το ψάξιμο στα ράφια των φυσικών καταστημάτων– και αφού γεμίσεις το καλάθι σου, όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ασφάλεια στον χώρο σου. Άλλωστε το e-fresh.gr διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων βάσει των αρχών του HACCP και πιστοποίηση ISO 22000: 2018, για να είσαι σίγουρος πως όλα όσα αγοράζεις είναι εγγυημένα ποιοτικά.

 

Στο εντελώς user friendly περιβάλλον του site θα βρεις μία επιπλέον κατηγορία με vegan συνταγές για να μπορείς να δημιουργείς καθημερινά γευστικές απολαύσεις αλλά και να έχεις έναν οδηγό για τα ψώνια της εβδομάδας. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγιεινής με φυτική προέλευση, που σε φέρνουν πιο κοντά στο well being.

 

Οι αγορές στο vegan shop του e-fresh.gr είναι μια εμπειρία που απολαμβάνεις καθημερινά, αφού οι παραδόσεις γίνονται από τις 7:00 έως τις 23:00 τις εργάσιμες μέρες και από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 τις Κυριακές. Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να φέρεις έναν καλύτερο τρόπο ζωής στο σπίτι σου;

 

Vegan shop από το e-fresh.gr

 

www.e-fresh.gr

Οδηγός Γεύσης