Το Nomads πήρε το όνομά του από τους νομάδες, που μετακινούνται ψάχνοντας κάθε φορά έναν άλλο τόπο, αλλά και από τους Nomads brewers, που με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουν μπίρα σε διαφορετικό κάθε φορά ζυθοποιείο. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσες να πεις ότι αυτός ο χώρος που μας εντυπωσίασε με το concept του από την πρώτη στιγμή είναι ο τελικός προορισμός όλων των νομάδων που μετακινούμαστε από το ένα στέκι στο άλλο, αναζητώντας αυτό που θα κερδίσει την καρδιά μας.

 

Ε, λοιπόν, το Nomads κατάφερε ακριβώς αυτό, να μας κερδίσει με την cool συμπεριφορά του. Σαν ένας φίλος που γύρισε όλο τον κόσμο και μας έφερε διάφορα δωράκια από τα ταξίδια του, η ομάδα του έστησε έναν πολυμορφικό χώρο με στοιχεία από διαφορετικές χώρες. Εδώ μπορεί ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει, επιλέγοντας ανάμεσα στην παμπ, μπαρ ή resto πλευρά του Nomads αλλά και τη live stage ταυτότητά του που ανακαλύπτεις στο υπόγειο.

 

Nomads
Λαχταριστά μπέργκερ καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της κάρτας φαγητού –must try το pulled pork– αλλά και πιάτα με εξαιρετικές κοπές, όπως το prime cut rib eye Black Angus, συνδυάζονται ιδανικά με τις μπίρες.

 

Λάτρεις της μπίρας, οι ίδιοι οι άνθρωποί του τιμούν την κατηγορία «ζύθος» με μια λίστα που περιλαμβάνει ιδιαίτερες ετικέτες που μπορείς να απολαύσεις είτε σε φιάλες, είτε σε κουτάκια, είτε σε taps, αλλά και guest επιλογές που παρουσιάζονται κάθε τόσο για να μη βαριέσαι ποτέ. Και πώς να βαρεθείς άλλωστε; Εδώ θα βρεις όλες τις κατηγορίες μπίρας, από τις πιο mainstream μέχρι τις πιο ψαγμένες, που όμως πρέπει να δοκιμάσεις για να ζήσεις μια φανταστική εμπειρία ζυθογνωσίας. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις in house προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα: pale lager, bohemian pils, weiss και ΑPA. 

 

Η κουζίνα του Nomads δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί την ίδια δημιουργική έκφραση. Λαχταριστά μπέργκερ καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της κάρτας φαγητού –must try το pulled pork– αλλά και πιάτα με εξαιρετικές κοπές, όπως το prime cut rib eye Black Angus, συνδυάζονται ιδανικά με τις μπίρες. Τα ορεκτικά γίνονται επιλογές που θα μοιραστείς –ή και όχι–, αλλά μπορούν να πάρουν και τη μορφή bar food, αν προτιμάς.

 

Nomads
Ό,τι γίνεται σε αυτή την underground σκηνή έχει κάτι να πει, όπως και όλο το concept του Nomads που μας ταξιδεύει κάθε φορά στον χώρο και στον χρόνο.

 

Και μετά το φαγητό ας «περάσουμε στο υπόγειο». Εδώ θα ζήσεις στιγμές με ατελείωτο χορό και διασκέδαση στην πιο αυθόρμητη εκδοχή της. Κάθε τόσο –δηλαδή συνέχεια– guest dDJs αναλαμβάνουν να σε ξεκουνήσουν για τα καλά, αλλά είναι must και οι βραδιές με stand-up comedy που φιλοξενεί το Nomads, παρουσιάζοντας παραστάσεις που σου μένουν αξέχαστες. Άλλωστε, ό,τι γίνεται σε αυτή την underground σκηνή έχει κάτι να πει, όπως και όλο το concept του Nomads που μας ταξιδεύει κάθε φορά στον χώρο και στον χρόνο.

 

Ερμού 135, Θησείο, 6936 660260 

Facebook: Nomads Athens

Instagram: nomads_athens

Οδηγός Γεύσης