Τα μπιφτέκια τοποθετούνται στη σχάρα, τα πατατοψωμάκια, αφράτα και ολόφρεσκα, είναι σε ετοιμότητα να υποδεχτούν τους διαφορετικούς συνδυασμούς των υλικών, οι μυρωδιές από τις συνταγές που παρασκευάζονται όλη μέρα φτάνουν στη μύτη σου και τα τραπέζια, μέσα και έξω, είναι γεμάτα από παρέες που απολαμβάνουν τον πιο εμβληματικό συνδυασμό γεύσης: burger and beer! 

 

Το Monster Burgers είναι το στέκι που πότε δεν θα σε προδώσει, ούτε στην πείνα σου αλλά ούτε και στην επιθυμία να γευτείς κάτι που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει. Τα μπέργκερ παίρνουν ονόματα από μπάντες και μουσικές της proto-metal σκηνής των ’70s και έχουν πάντα να σου προσφέρουν μια νοστιμιά που απογειώνει την κατηγορία street food. Εσύ απλώς μπαίνεις στο απολαυστικό δίλημμα αν το μπέργκερ που θα διαλέξεις θα έχει μπιφτέκι, pulled pork ή fried chicken – απ’ το μενού δεν μένουν παραπονεμένοι ούτε οι vegan.

 

Monster Burgers & Beers
Συνδύασε με την επιλογή σου μια ετικέτα μπίρας από τις αγγλικές και αμερικανικές breweries που φέρνει το Monster. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Αν, λοιπόν, πρέπει να μιλήσουμε για τα must try κάθε κατηγορίας, το σκονάκι που έχουμε για σένα είναι το εξής: Ram Jam με μπιφτέκι (200 γρ. παρακαλώ!), τσένταρ, μπέικον, ντομάτα, spicy jam, καραμελωμένα κρεμμύδια και πίκλα από κόκκινο λάχανο σε αφράτο πατατόψωμο, Poobah με pulled pork, μπέικον, σος μπίρας, iceberg, τραγανά τηγανητά κρεμμύδια και μαγιονέζα sweet chilli σε ψωμάκι πρέτσελ ή Hurdy Gurdy με παναρισμένο στήθος από κοτόπουλο, τσένταρ σος, μπέικον, iceberg, πίκλες και μαγιονέζα.

 

Συνδύασε με την επιλογή σου μια ετικέτα μπίρας από τις αγγλικές και αμερικανικές breweries που φέρνει το Monster αλλά και από την ελληνική Cretan Brewerey που θα βρεις σε draft και έχεις μια εμπειρία που μπορείς άνετα να κάνεις καθημερινή συνήθεια – και σε αυτό θα συμφωνήσουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί foodies. Γιατί το Monster Burgers ξέρει να δημιουργεί μια American style γευστική πρόταση στο κέντρο της Αθήνας και μας έχει κάνει φανατικούς!

 

Monster Burgers & Beers
Tο Monster Burgers ξέρει να δημιουργεί μια American style γευστική πρόταση στο κέντρο της Αθήνας και μας έχει κάνει φανατικούς! Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Πρωτογένους 8, Αθήνα, 210 3250324

www.monsterburgers.gr 

Facebook: Monster Burgers & Beers

Instagram: monster_burgers_n_beers

Οδηγός Γεύσης