Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει το παγωτό. Ξέρω όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσεις το παγωτό του Μαραμπού και να μη νιώσεις αυτή την περίεργη αίσθηση του πρωτόγνωρου. Μετά, απλώς θα σου αρέσει το παγωτό.

 

Εδώ μιλάμε για συνταγές εντελώς φυσικές, όπου μείγματα δεν είναι έτοιμα αλλά δημιουργούνται από την αρχή σε μια μικρή ιεροτελεστία που επαναλαμβάνεται καθημερινά. Αυτό σημαίνει πως ξεχνάς την αίσθηση φουσκώματος και δυσπεψίας, αφού το παγωτό δεν έχει βαριά λιπαρά ή συντηρητικά. 

 

Μαραμπού: Το παγωτατζίδικο που σε φέρνει στο Παγκράτι για να δοκιμάσεις τις νέες του γεύσεις.
Το ανθόγαλα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσεις και θα σε κάνει να καταλάβεις τη διαφορά.

 

Όσο για τις γεύσεις, αυτές είναι απόλυτα συνδεδεμένες με κάθε εποχή και τα φρέσκα φρούτα της φύσης αλλά και με όλα τα εκλεκτά υλικά που επιλέγονται με αφοσίωση και αγάπη. Υπάρχει κι ένας άλλος παράγοντας, βέβαια, που έχει να κάνει με την έμπνευση της Βίκυς και του Ιγκόρ, οι οποίοι πειραματίζονται συνεχώς, δοκιμάζουν και τολμούν συνδυασμούς μέχρι να καταλήξουν στις προτάσεις που παρουσιάζουν – ενίοτε απλώς ακολουθούν μια φαντασίωση και τελικά βγαίνει ένα φανταστικό παγωτό.

 

Μαραμπού: Το παγωτατζίδικο που σε φέρνει στο Παγκράτι για να δοκιμάσεις τις νέες του γεύσεις.
Οι γεύσεις είναι απόλυτα συνδεδεμένες με κάθε εποχή και τα φρέσκα φρούτα της φύσης.

 

Το ανθόγαλα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσεις, γιατί θα σε κάνει να καταλάβεις τη διαφορά. Το φιστίκι επιβάλλεται –άλλωστε μαζεύει φαν απ’ όλη την Αθήνα–, όπως και το κάσιους και το αμύγδαλο. Να τολμήσεις τους συνδυασμούς αβοκάντο με κακάο και αχλάδι τζίντζερ, αλλά και το πορτοκάλι στρατσιατέλα. Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, αξίζεις το μυστικό που μοιραζόμαστε όσοι έχουμε γευτεί τη μαύρη σοκολάτα με μονοποικιλιακή βιολογική σοκολάτα του Περού. Στις νέες προτάσεις είναι το φουντούκι εσπρέσο αλλά και το παρφέ κρέμα που φτιάχνεται με βιολογικά αυγά, τραγανά αμύγδαλα και βύσσινα ή περγαμόντο, ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής.

 

Για μια παιδική ανάμνηση δοκίμασε το μπανάνα σπλιτ, μια πλούσια κρέμα μπανάνας με κομμάτια μαύρης σοκολάτας που σου θυμίζει, όπως όλες οι γεύσεις, ότι το παγωτό του Μαραμπού είναι μια αληθινή απόλαυση που όλοι δικαιούμαστε.

 

Μαραμπού: Το παγωτατζίδικο που σε φέρνει στο Παγκράτι για να δοκιμάσεις τις νέες του γεύσεις.
Συνταγές εντελώς φυσικές, όπου τα μείγματα δεν είναι έτοιμα αλλά δημιουργούνται από την αρχή σε μια μικρή ιεροτελεστία που επαναλαμβάνεται καθημερινά.

 

Αρχελάου 17, Παγκράτι, 210 7247037
Facebook:
Maraboo Ice Cream, Instagram: marabooicecream

 

Οδηγός Γεύσης