Οι μακαρονάδες αυτού του κόσμου έχουν βρει τον δικό τους παράδεισο γεύσης. Το Mailo’s The Pasta Project παντρεύει το street food με την υψηλή γαστρονομία και σε προσκαλεί να επιλέξεις τη δική σου μακαρονάδα και να την απολαύσεις όπου και όπως επιθυμείς. Στη βόλτα, στο σπίτι, στο γραφείο, το κόκκινο cup του Mailo’s θα σε συνοδεύσει όπου κι αν πας και θα σου προσφέρει τη νοστιμιά της τέλειας μακαρονάδας που έγινε street food. Made with love and pasta!

 

Mailo's The Pasta Project

 

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει σε καθένα από τα 26 σημεία Mailo’s, ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις. Εξάλλου, εδώ δεν υπάρχουν μυστικά, αφού όλα μαγειρεύονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια σου, στην ανοιχτή κουζίνα του κάθε καταστήματος, για να βλέπεις όλη τη μαγική διαδικασία δημιουργίας των φρέσκων ζυμαρικών. Φτιαγμένα από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό, παρασκευάζονται καθημερινά στη μηχανή ζυμαρικών των Mailo’s και προσφέρονται ολόφρεσκα, αλλάζοντας όλη την εμπειρία της γεύσης. Εσύ απλώς επιλέγεις το αγαπημένο σου, ανάμεσα στις τρεις φανταστικές προτάσεις: rigatoni, campanelle, ή casarecce.

 

«Fresh sauce & fresh pasta»: αυτό είναι το moto των #MailosThePastaProject και περιγράφει ακριβώς αυτό που σε περιμένει. Οι σάλτσες παρασκευάζονται καθημερινά από premium υλικά και συνοδεύουν τα φρέσκα ζυμαρικά, δέκα signature συνταγές που έχουν δημιουργήσει οι σεφ και θα θέλεις να τις δοκιμάσεις όλες. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι, καθώς επιλέγεις κάθε φορά sauce και pasta και απολαμβάνεις ένα διαφορετικό πιάτο!

 

Mailo's The Pasta Project

 

Στα must try των επιλογών είναι η Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας, αρωματική και ιδιαίτερη, αλλά και η Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά, που τιμά τη μεσογειακή παράδοση. Οι λάτρεις του κοτόπουλου θα ξετρελαθούν με την Parmesan Chicken με κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν. Όσο για το Παστίτσιο, αυτό είναι μια αποκάλυψη που σε περιμένει στα Mailo’s και δεν παίζει να της αντισταθείς με τίποτα. Το αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων σε μια μοντέρνα εκδοχή στην οποία ο σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος κιμάς και η κρεμώδης μπεσαμέλ τυριών έρχονται σε μακαρονάδα στο χέρι και όχι σε κομμάτι ταψιού. Δοκίμασε και μας ευχαριστείς μετά!

 

Η #FreshSauce&FreshPasta του Mailo’s είναι τόσο χορταστική και νόστιμη, που δεν θέλεις τίποτε άλλο. Μην ξεχάσεις να τη συμπληρώσεις με τα extras του μενού που απογειώνουν ακόμα περισσότερο τη γεύση και απόλαυσε κάθε μπουκιά από το κόκκινο cup, είτε take away είτε με delivery αποκλειστικά από τη Wolt. H τέλεια φρέσκια μακαρονάδα που έγινε street food συνήθεια!

 

Mailo's The Pasta Project

 

www.mailos.gr

Facebook: Mailo’s - The Pasta Project

Instagram: mailos_pasta

Σε 26 σημεία σε Ελλάδα & Κύπρο. Delivery αποκλειστικά μέσω Wolt!

Οδηγός Γεύσης