Tο Lovely Days είναι παρεΐστικο, χαρούμενο, φρέσκο και σερβίρει πολύ προσεγμένο καφέ και νόστιμα πιάτα για όλη την ημέρα. Δηλαδή, είναι πραγματικά lovely!

 

Το στέκι του Περιστερίου έχει δημιουργήσει μια δική του ταυτότητα που συνδυάζει ρετρό αναφορές, ποπ αισθητική και σύγχρονη κουζίνα σε έναν χώρο που θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν είσαι από τη γειτονιά, αξίζει να φτάσεις μέχρι εκεί και να περάσεις την πόρτα του Lovely Days (και δεν το εννοούμε, αφού τα τραπεζάκια έξω είναι τέλεια επιλογή ακόμα και για τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα). 

 

Ο καφές που θα απολαύσεις είναι ένα προσεγμένο χαρμάνι με ξεχωριστό γευστικό προφίλ που εύκολα γίνεται αγαπημένο σου. Το brunch έρχεται να προστεθεί στις πρωινές στιγμές του Lovely Days (για την ακρίβεια δεν είναι μόνο πρωινές, αφού το brunch σερβίρεται μέχρι τις 18:00).

 

Lovely Days
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Φρέσκα αυγά τηγανητά, καγιανάς με ξινομυζήθρα, σχοινόπρασο και τσιαπάτα χαρουπιού αλλά και αυγά ιμάμ, τα οποία ως πρόταση περιλαμβάνουν: προζυμένιο ψωμί με μελιτζανοσάλατα, αυγά ποσέ, ντοματίνια, φέτα και κρέμα από πιπεριές φλωρίνης και είναι ένα πιάτο διαφορετικό που προσπαθεί να ενώσει την κλασική brunch επιλογή των αυγών ποσέ, με τις ελληνικές γεύσεις της μελιτζανοσαλάτας και της πιπεριάς. Δεν γίνεται να μη σταθείς στο Lovely Bowl (γιαούρτι, μέλι, ταχίνι και φρούτα εποχής) ή στο μοναδικό Lovely Τoast που, εκτός από τυρί και γαλοπούλα, κλείνει μέσα του ένα τηγανητό αυγό και συνοδεύεται από πατάτες ή πράσινη σαλάτα. Η βάφλα με σοκολάτα, μπανάνα, μπισκότο και σιρόπι σφενδάμου, η σοκολατόπιτα ή η τρομερή γαλατόπιτα με αλμυρή κρέμα καραμέλας είναι οι γλυκές προτάσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.

 

Αν είσαι σε πιο μεσημεριανό mood, μπορείς να απολαύσεις κάποιο από τα street πιάτα –από pizza μέχρι hot dog ή το chicken burger– που θα απογειώσεις κρατώντας ένα από τα απεριτίφ ή τα κοκτέιλ της λίστας. Το ωραίο με το Lovely Days είναι ότι μπορείς να βρεις τη γεύση που θέλεις σε ένα περιβάλλον που βάζει λίγο χρώμα στη ζωή σου. Isn’t that lovely; 

 

Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Κολοκοτρώνη 35, Περιστέρι, 210 5748048

Instagram: lovely.days.ath

Οδηγός Γεύσης