Kapu: Ο πιο εκλεκτός καφές της Αθήνας είναι κάπου στην Κυψέλη

Αν αναρωτιέσαι πού θα πιείς καλό καφέ, το νέο στέκι σου δίνει την απάντηση και αυτό δε σηκώνει αμφιβολία.

Ο Σπύρος και ο Γιώργος, φίλοι από παλιά, Κυψελιώτες και ψημένοι και οι δυο στο πόστο του Dj, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μαγαζί που θα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα την εμπειρία του καφέ και μάλιστα θα το κάνει στην αγαπημένη τους Κυψέλη. Εκεί δημιούργησαν το Kapu – που σημαίνει κούπα στα maori – δίνοντας μεγάλη προσοχή στον καφέ που προσφέρουν.

 

 

Γιατί όσο πιο ιδιαίτερο το χαρμάνι, τόσο μεγαλύτερη και η απόλαυση. Εδώ θα γνωρίσεις το 3 sips blend της Mister Bean που από την πρώτη γουλιά θα σε παρασύρει στον κόσμο του specialty coffee. Άλλωστε, στο Kapu το στοίχημα δεν είναι ο καφές αλλά ο καφές που θα σου μείνει αξέχαστος. Και το συγκεκριμένο χαρμάνι που προέρχεται από τη Βραζιλία και την Αιθιοπία πετυχαίνει να σε κερδίσει. Ταυτόχρονα θα βρεις επιλογή από μονοποικιλιακούς καφέδες με συγκεκριμένη προέλευση για να δοκιμάσεις διαφορετικά αρώματα και γεύσεις που αλλάζουν όσα ήξερες μέχρι τώρα για το αγαπημένο σου ρόφημα.

 

Kapu Ο πιο εκλεκτός καφές της Αθήνας είναι … kapu στην Κυψέλη

 

Kapu Ο πιο εκλεκτός καφές της Αθήνας είναι … kapu στην Κυψέλη

 

Επειδή όμως ο καφές αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με τα κατάλληλα συνοδευτικά,  ο Σπύρος και ο Γιώργος έχουν βάλει και εκεί όλη τους την φροντίδα προσφέροντας προτάσεις, με τρομερή γεύση και φυσικά την καλύτερη ποιότητα. Στο menu του «Kapu» θα βρεις πεντανόστιμα muffins, red velvet, χειροποίητες μπάρες και carrot cake – ίσως το καλύτερο της Κυψέλης. Οι λάτρεις των αλμυρών snacks μπορούν να απολαύσουν ολόφρεσκα sandwiches με διαφορετικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν τέλεια με τον πρωινό καφέ και σε χορταίνουν απολαυστικά. Εννοείται ότι τόσο στα γλυκά όσο και στα αλμυρά snacks υπάρχουν vegan επιλογές για όσους ακολουθούν αυτή τη διατροφή και όλες οι επιλογές καφέ ή γεύσεων έρχονται στον χώρο σου με την υπηρεσία delivery που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή.

 

Kapu Ο πιο εκλεκτός καφές της Αθήνας είναι … kapu στην Κυψέλη

 

Kapu Ο πιο εκλεκτός καφές της Αθήνας είναι … kapu στην Κυψέλη

 

Εκτός από την αγάπη του για τον εκλεκτό καφέ, το Kapu εκφράζει με κάθε τρόπο την αγάπη του για τα ζώα και για τη φύση, κάτι που καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που αντικρύζεις τον χώρο – το πιο πιθανό είναι στην υποδοχή να πετύχεις τον Ace, έναν αξιαγάπητο σκυλάκο που περιμένει τους φίλους του. Pet friendly σημαίνει και nature friendly, γι’ αυτό στο Kapu όποιος έρθει με τον σκύλο του, το ποδήλατο του ή φέρει από το σπίτι του την δική του κούπα καφέ, έχει έκπτωση 20 λεπτά στον καφέ του. Η eco fiendly φιλοσοφία από μόνη της είναι μια απόδειξη της ποιότητας αλλά και της φροντίδας που θα βρεις στο Kapu. Ένα νέο στέκι στην Κυψέλη που διαφέρει από τα άλλα και φέρνει στην περιοχή έναν διαφορετικό αέρα. Κι αν ρωτάς, που θα πας για να πιείς καφέ, η απάντηση είναι Kapu.

 

Kapu Ο πιο εκλεκτός καφές της Αθήνας είναι … kapu στην Κυψέλη

 

Ζακύνθου 9, 21 1013 4307,

Facebook: kapu 

Instagram: kapu.kypseli

Οδηγός Γεύσης