Στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος, που έτσι κι αλλιώς έχει οριοθετήσει μια ξεχωριστή γειτονιά, βρίσκεται ο μυστικός κήπος του Jardin all day stories που όντως γράφει τις δικές του καθημερινές ιστορίες, όπως ακριβώς λέει το όνομά του. Κι αυτές οι ιστορίες έχουν γεύση από το πλούσιο μενού, την ενημερωμένη λίστα κρασιών αλλά και τα κοκτέιλ που συνοδεύουν από νωρίς τη βόλτα σου σε αυτήν τη γωνιά του κέντρου.

 

Το Jardin all day stories φιλοξενεί τους λάτρεις του brunch προσφέροντας πιάτα εύκολα που δεν γίνεται να μη λατρέψεις για την ιδιαίτερη νοστιμιά τους. Μάλιστα, στον κατάλογο που μόλις δημιούργησε ο σεφ Μιχάλης Σινγκ θα βρεις scrambled eggs με προζυμένιο ψωμί, αβοκάντο, ντοματίνια και σχοινόπρασο, αλμυρά pancakes με κοτόπουλο, μπέικον, αυγό και παρμεζάνα, αλλά και ένα αφράτο sando με παναρισμένο κοτόπουλο, coleslaw και crispy κρεμμύδι. 

 

Jardin all day stories
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Επειδή η περιοχή είναι προορισμός για τους λάτρεις του τρεξίματος ή όσους απολαμβάνουν το γρήγορο περπάτημα, το Jardin all day stories φροντίζει και για τη δική τους στάση ενέργειας με fit προτάσεις, όπως η ομελέτα με ασπράδια, μανιτάρια, σπανάκι και σχοινόπρασο.

 

Για τις υπόλοιπες στιγμές που έχεις ανάγκη μια γλυκιά «αμαρτία», αξίζει να ενδώσεις στη γλυκιά pinsa με ανάμεικτη πραλίνα φουντουκιού, τριμμένο μπισκότο και oreo, που μάλλον θα μοιραστείς με κάποιον ακόμα, ή στα red velvet pancakes με κρέμα βανίλιας, φρέσκες φράουλες, λευκή σοκολάτα και oreo.

 

Σε έναν χώρο που πραγματικά θυμίζει κήπο, ο Πέτρος και ο Κώστας έχουν δημιουργήσει ένα στέκι που μοιάζει σαν φυσική συνέχεια του πάρκου και φιλοξενεί καθημερινά χαρούμενες παρέες. Ή παρέες που παίρνουν κάτι από τη χαρά αυτού του πράσινου σκηνικού.

 

Ναυάρχου Βότση 1, Καλλιθέα, 213 0323806

Facebook: Jardin All Day Stories

Instagram: jardin_alldaystories

Οδηγός Γεύσης