Το brunch είναι το γεύμα που μπορείς να απολαύσεις χωρίς πολλή σκέψη, χωρίς να έχεις κάνει κουραστικές συνεννοήσεις ή να βιάζεσαι για να προλάβεις, πολύ απλά γιατί αυτή η συνήθεια αφορά τον αυθορμητισμό και την ελευθερία να μπορείς να διαλέξεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα.

 

Αυτό ακριβώς το brunch θα βρεις στο Ivis4, το φωτεινό εστιατόριο του Ψυρρή που σε οδηγεί σε αυτά τα γραφικά σοκάκια, είτε ένα καθημερινό πρωινό ή για τη βόλτα του Σαββατοκύριακου. Πριν ή μετά τη δουλειά, στο διάλειμμα από τα ψώνια ή με αφορμή ένα επαγγελματικό ραντεβού, το Ivis4 γίνεται σημείο συνάντησης που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές φαγητού και κοκτέιλ κάθε στιγμή της ημέρας, άψογο service και μουσικές επιλογές που ευνοούν την κουβέντα.

 

Ivis4

 

Η ποικιλία Café Danesi Gold σου φτιάχνει τη μέρα και ακολουθούν οι επιλογές brunch όπως το εκπληκτικό Croque Madame με τη βελούδινη μπεσαμέλ, χορταστικές ομελέτες, αλλά και θρεπτικά energy bowls ή berry smoothie bowls. Σε πιο μεσημεριανές προτάσεις θα βρεις μια νόστιμη παραδοσιακή pinsa, το Cheese Steak Sub με στήθος κοτόπουλο πανέ αλλά και burger που παραμένει ψηλά στις επιλογές των foodies αυτού του κόσμου. Τα κοκτέιλ του μπαρ και οι ετικέτες της wine list συνοδεύουν αυτή την απόλαυση που, φυσικά, ολοκληρώνεται με το κατάλληλο γλυκό: γαλακτομπούρεκο με κρέμα μανταρίνι, crème brûlée σοκολάτας και πανακότα με άρωμα βασιλικού και κρέμα από ξινόμηλο ή μια μπάλα παγωτό Kayak, για να μην ξέρεις τι να (πρωτο)διαλέξεις.

 

Ο τροπικός κήπος του Ivis4, o εσωτερικός χώρος που επίσης μοιάζει με αυλή χάρη στην τοιχογραφία του SimplG, το χαμόγελο των ανθρώπων του αλλά και η χαλαρή ατμόσφαιρα σε κάνουν σταθερό επισκέπτη σε αυτό το στέκι που φιλοξενεί τη βόλτα, το ποτό ή ακόμα και τη δουλειά σου σε ένα σκηνικό που σε εμπνέει.

 

Ήβης 4, Ψυρρή, 210 3213340 

Instagram: ivis4restaurant

Facebook: Ivis4 Restaurant 

Οδηγός Γεύσης